Förändring förnöjer

I morgon ska jag göra något väldigt kul! Kan inte berätta vad, men är lite spänd och hoppas på det bästa! :)

Förresten, är det någon som har en bra film att rekommendera?

Finninvasion!

Jag har fått finninvasion i mitt ansikte! Vet inte vad som hänt med mig, brukar aldrig ha särskillt mycket problem men min hy. Nu har det bl.a. dykt upp ett stort horn i pannan, känner riktigt hur huden stramar runt omkring! Not fresh! Hörde idag på Tyrashow att man inte får finnar av choklad, utan att det bara är en myt! Det firar vi med ett daim marabou! :)
jag vet att jag skulle hålla godisätandet till en dag i veckan, men var ute och gick en lång runda innan + att jag tvättat och städat, så jag förtjänar det, haha!

Ariel

I morse när jag vaknade slängde jag mig i soffan och tittade på Lejonkungen. Den och lilla sjöjungfrun är mina favorit Disneyfilmer all times! När jag var liten lekte jag alltid Ariel, ville vara precis som henne. Hon var ju både sjöjungfru och prinsessa (som jag trodde att jag med var!) så de kunde ju inte bli bättre! Jag kunde typ hela filmen utantill och hade dessutom ett kassettband med en liten bok som jag alltid lyssnade på, haha!

Åkte med mamma och Sara ut på IKEA i eftermiddags och köpte sånna kul saker som nya glödlampor och värmeljus, så var bara tvungen att köpa några jättefina glasskålar som kan vara fina att ha efterrätter i eller bara lite fil, 7 dyra kronor kostade dem styck! ;) Sen har jag och mamma haft myskväll, precis som förr. Hon är också ensam nu när hennes Jerka är iväg på jobbresa, bra tajming :)
Köpte också en kaffekokare! Min alldeles egna och första! Sista (?) steget att bli vuxen, avklarat! :)

Nu ropar sängen!

Kiss kass

Nästan precis på dagen då vi köpte ny dator i höstas gick vår andra mer eller mindre i sönder! Den går knappt att ladda och därför inte att starta! Egentligen gör det inte så mycket, men jag kan inte lägga in bilder på vår nya från min mobil utan måste göra de på den gamla. Därför är jag lite kass med bilder ibland, så bilder från igår kommer i dagarna! :) Bara så ni vet...

pussar till rio

Jag har tråkigt!

Gia

Detta har varit en bra dag. Fick gjort massor i morse, sen träffade jag en härlig 90-åring på busshållsplatsen som gjorde min dag! :) Sen kom Sara förbi med en stor kaffe, och precis innan stängning överraskade pappa mig på jobb och körde mig hem. Nu ska jag snart se filmen Gia, om söta Ellis rekommenderat mig. Får ju passa på att se sånna tjejfilmer nu när kan bestämma helt själv. Har även fått låna lite härliga Disney filmer av Sara och Richard som jag tänkte se någon tråkig kväll :)




Uppdatering: Faaan va den var dålig, haha. Kunde inte se klart den, och då försökte jag ändå ge den en chans.

Nu blir det...

Nu blir det te, skivade äpplen, tända ljus och en go film i soffan med min mysdräkt :)

hejhejhejhej


Jag hann inte fota i morse när jag gjort vid mig, därav den töntiga effekten på bilderna! Men här ser ni lite bättre längden! Börjar vänja mig nu och tycker de är mycket fräschare :)

Idag har jag jobbat sen blev de en fika med Alle-Balle. Alldeles för sällan vi träffas, men hon kommer antagligen hit på lördag och dricker vin med oss :) Fick även köpt ett par gå ut byxor som jag kan alternera med mina "skinn"byxor. Ska dock se om jag kan hitta en mindre storlek på Väla imorgon :)

Blom

Köpte nya blommor igår, igen. Tycker alltid att jag köper nya blommor till köket. Jag är sämst på att vattna och ta hand om dem, och såklart tog jad de mest vattenkrävande blommorna på stället enligt damen i kassan, men men. Blev nya krukor också, intressand va? Så nu vet ni det med!



Ska köpa ny fönsterkarm i vitt trä snart också, den vi har är så ful!

Nu är jag på jobb, om jag känner mig rätt tar jag lunch nu snart och en go latte på det! Senare blir det förmodligen fika med Alice :) Jag är nörd, men detta är ett tidsinställt inlägg, haha!


Ogge the man



Haha, så söt!


Saknar honom redan!

Tidigt i morse lämnade Oskar landet och flög till Rio. Jag saknar honom redan, så tomt hemma! Igår, sista kväll tillsammans (haha låter som att vi aldrig mer kommer ses, men de är bara två veckor.) när jag kom hem från jobb, hade han köpt en supergo mjukis tröja och byxor till mig, så perfekt. Jag hoppar ju alltid i myskläder så fort jag kommer hem, och dessa hade jag spanat på själv, men är alltid lite snål med sånt jag bara går hemma i. Sen bjöd han ut mig på 3 rätters :) Och idag när jag vaknat såg jag att Oskar lämnat ett kuvert och ett kort till mig, och i kuvertet hade han skrivit ut 21 bilder på oss tillsammans med en liten notis om vad bilden handlade om, ett nummer och en bokstav på baksidan. Ett pussel helt enkelt. När jag fick ihop de stod de ett meddelande till mig!

Han hade verkligen tänkt till och det älskar jag! Blev så glad :)




sneak peak

Har haft en fullspäckad dag. Personalmöte i morse. Fika, IKEA och Flowerteam med Kim som är så fin i magen! :) Klippning, sen träffade jag Sara, gick en runda och storhandlade och sen direkt hem och lagade massa mat! Nu äntligen lite slapp i soffan.  Här... en sneak peak!

Before:

After:
Visar bättre bild när jag gjort vid håret :) Klippte 30 cm!

Igår kväll

Jag och Hanna igår. Hade en jätte trevlig kväll! Skulle ju möta upp de andra men vi kom aldrig hemifrån, haha :)

Lovely saturday!

Har varit ledig idag, älskar att vara ledig lördagar! Blev frukost med Ida och Henke på.... kafferepet! Surprise surprise! :) Sen en snabb runda på stan och avslutning på Espressohouse! Jättemysigt! Nu har vi planerat att vi ska ta en weekend till Berlin någon gång i vår/sommar tillsammans!

Nu ska jag ta en dusch, sen kommer Hanna och Carl hit på stek! Möter senare upp gänget på drinkar :)
Seees!

Handskarna

Gick precis in på Isabel Adrians blogg och vad ser jag då? Jo, mina handskar, samma som jag köpte i Hamburg. Har ju glömt visa dem så här kommer en bild!
De är så gosiga och fina! Fingertopparna sticker fram i pälsen. Love them!

Ligger i sängen...

Ligger i sängen nu och har tråkigt! Tänkte skiva upp lite äpplen och ta en kopp te snart. Oskar sitter ute i soffan och kollar handboll...! Har precis gjort lite mag, lår, arm och rump övningar här hemma för att komma lite närmre mitt mål, och vet ni? Jag har inte ätit godis nu på en vecka, och de är faktiskt inte så svårt som jag trodde. Bara jag har något annat hemma att tugga på (typ äpplen) klarar jag mig ganska bra! :) Fast... imorgon ska jag faktiskt unna mig en liten påse. En gång i veckan, you know! :)
Tycker de är så fint med ljust nagellack nu när det snart är vår. Inte lönt att jag målar med mörka färger när jag jobbar. Skavs bort så fort, och ser så skabbigt ut då!

on the wc

Hittade denna bilden från nyårsafton 2007-2008, tror jag det var! Har inte så många bilder från dess. Tagen på toan, såklart, vart annars?! Vi tjejer samlas ju gärna på toaletten, av någon anledning, haha.


Ska jag?

Jag är världens mes när de kommer till mitt hår. Jag har försökt spara ut det så de skulle bli jättelångt, och nu när det är i den längden jag ville ha det, ska jag klippa av de igen.

Har funderat på denna frisyren ganska länge och tror att jag bestämt mig nu. Det ska bli kort, eller nej, inte kort, men kort för att vara mig. Jag ska klippa en lång page, 5-7 cm längre än axlarna, spikrakt, lika lång framme i "luggen" som baktill. Alltså samma längd runt om! (Absolut ingen uppklippning, för herregud vad jag inte passar i det!) Då har jag fortfarande längden, men mer en frisyr. Tycker mitt hår ser så risigt och tunt ut nu, och är aldrig fint nersläppt (förutom när jag precis gjort vid det).


Typ såhär, någonting! Vad tror ni?


Önskar dock att jag alltid kunde se ut såhär...


Haha :) Men... nej!

Hurtbullen

Är så fruktansvärt slut i min kropp! Ligger i sängen och små kollar tv och dricker te, Oskar ockuperar soffan framför handbolls-VM. Boooooring skulle jag vilja säga! Men varför är jag slut i kroppen tänker ni kanske nu. JO, de ska jag berätta! Var nämligen ute och gick med Sara i 1 timme och 45 minuter, vilket var ungefär 9 km. Inte nog med det. När jag kom hem bestämde jag mig för att sortera och tömma vår fullkomligt katastrofala källare! Vi har ett sjukt stort förråd som var fullproppat med massa skit! Man kunde inte se golvet för allt som bara låg in slängt.

Fick tömt och slängt supermycket, så nu ser det faktiskt ganska bra och organiserat ut där nere. Men det är fortfarande massa skit från vår renovering som man tyvärr inte kan slänga i grovsoprum, utan måste köras till tippen, men de får bli en annan gång! :) Är riktigt nörj med mig själv!

festen

Har precis sett klart danska filmen "Festen". Har hört så mycket om den, så vi var bara tvungna. Den är ganska gammal (från 98 tror jag) så vet inte om den går att hyra. Men ni som inte sett den, se den! Sjuk bra!

Våra underbara resor

Jag och Oskar och kanske några till (? :)) ska ta en härlig vecka i något varmland i början av sommaren. Lutar åt Egypten. Vill så himla gärna på en sol och bad semester, bara ta det lugnt och mysa! Vi pratade precis om alla våra resor och under de dryga 4 årem vi varit tillsammans har vi varit på 9 resor ihop!

Förtsa resan fick jag i julklapp av Oskar, som bar av till London.



Resa nummer 2 var till Norge när Oskars mamma fyllde 50 år.



Nummer 3 blev Thailand med Nathalie och Micke.



Nummer 4 bar det av till... Budapest

Sen, Indien med Henke, Ida, Micke och Natty. Nr. 5



6. Sen åkte vi till London med Micke och Nathalie



Förra Juni blev vi bjuda på bröllop på Island. Resa nr 7.



8. Och i augusti flög vi till underbara New York.



Och sist nr. 9. I december åkte vi till Hamburg på julmarknad med min familj. (- mamma)




Snart bokar vi förhoppningsvis en resa hit :) Sharm el sheikh.





kom nästan precis he...

Kom nästan precis hem från jobb och har nyss hoppat i mina mysigaste myskläder och satt mig i soffan. Är jättetrött i min kropp, antar att de är en eftersläng av förkylningen...

Hade en jätte trevlig kväll igår. Hanna, Carl, Gustaf, Nathalie och Micke var här. Vi åt hämtemat och spela kort hela kvällen. Oskar hade köpt över ett kilo godis, dessutom bara mina favoriter så det var inte lätt att låta bli! Men jag lyckades! :) Nu har vi laddat upp med morötter, apelsiner och andra nyttigheter, så så kul får vår kväll bli! Imorgon är jag ledig och då ska jag ta mig ut och gå en lång runda! :) Ser fram emot ett nytt liv och en ny kropp, denna gången ska jag lyckas!

vill ha vår

Jag är längtar så efter våren! Vill börja använda tunnare jackor eller skippa jackan helt och bara gosa in mig i en varm tröja med halsduk!

Nu ska jag duscha och hoppa i mina Only-kläder sen iväg till jobb. Känns bra, har laddat batterierna nu efter några dagar på soffan! Hoppas ni får en härlig helg!

Just another black piece!

Just de, köpte en jättefin tröja idag, var så himla tvungen! Har kollat på den riktigt länge och tänkt att jag ska köpa den när jag får lön, men var rädd att den inte skulle vara kvar då! De bästa är att den går att använda både till fest och vardags! Kanon ju! :)
Man ser knappt hur den ser ut här och är mycket finare i verkligheten. Från Wera, Åhléns.

Folk, nu mår jag myck...

  • Folk, nu mår jag mycket bättre! Så otroligt skönt. Tror faktiskt det är Kan Jangen som hjälpt till. Jag blir alltid mycket bättre när jag fått i mig lite naturläkemedel :) haha! Så ni som aldrig provat, testa de nästa gång ni börjar känna av en förkylning!
Idag tog jag mig ut för en fika med mamma och Sara och känner mig genast mycket piggare. Tror nog de kan bero lite på att man får göra vid sig, känna sig lite fräsch och få frisk luft. Tror inte alltid de blir bättre av att bara ligga inne och sega i soffan allt för länge.

Nu är Oskar och tränar, så jag tänkte tända massa ljus och göra fint här tills han kommer, sen ska vi äta sushi! Mums filibabba!



Mitt nya liv

Nu är jag riktigt trött på mig själv! Har tryckt i mig godis och annat skit hela denna dagen och igår. Har tyckt att jag förtjänat de nu när jag varit sjuk men nu är jag så äcklad av det!
Sitter och kollar sommarkläder och bikinis och inser att sommaren faktiskt snart är här, de går så mycket snabbare än man tror! :) Vilket är superhärligt, men jag vill ju vara fitt då! Så från och med nu ska jag inte äta godis på en vecka och sen efter de hålla det till en dag i veckan. Kanske lite dumt att lova sånt nu när jag är godismätt, och jag vet att jag kommer ångra mig om någon timme!

Men om jag skriver ut det här,  och ni ser mig äta godis eller kakor kommer jag skämmas jättemycket! Haha. Men tror detta är de enda sättet! Men bara så ni vet är det fortfarande tillåtet med mina smaksatta minimjölks lattar! Tror jag kan gå ganska långt så länge jag har dem!

Sen har jag och Oskar lovat varandra att vi ska ut och gå mer, måste få det till en rutin! Så från och med NU börjar mitt nya liv! Tjoho

Ett måste

Ett litet apotek, film, godis och cola!

Nyckelring

Jag har länge letat efter en fin nyckelring. Om ni bara visste hur svårt det är att hitta en som inte är ful, tråkig eller för tung!! Hittade en i Indien som jag såklart aldrig köpte! Men... Nu har jag hittat en som är helt ok från Monki. Ska förhoppningsvis till Malmö efter löning så då blir den kanske min.

Uttråkad!



Sjuker!

Idag är det jätte synd om mig! Jag är nämnligen sjuk! Fick sjukskriva mig från jobb idag fast att jag egentligen inte alls har råd att vara hemma. Eller råd har jag väl men jag vill ju tjäna pengar! Som tur (?) är, är jag ledig i morgon och på fredag så att jag kan bli frisk!

Har feber, är fruktansvärt trött, nyser hela tiden, ont i halsen, eller ja... ont och öm i hela kroppen och näsan rinner. En riktig monsterförkylning helt enkelt. Men söte Oskar har varit iväg och handlat cola, nyponsoppa och godis till mig så att jag har lite kul när han är i skolan.
Nu ska jag sluta gnälla, ta lite nässpray och sen sova lite!
Oj just de ja. Hade en hemsk dröm i natt! Drömde att jag hade klippt mitt hår superkort och färgat de mörkt, och jag passade verkligen inte i de! I drömmen var jag på en stor fest och alla mobbade och pekade på mig för att jag såg ut som fan! Så jag stal en blond peruk av en annan tjej och gick runt i den hela kvällen, haha.
(kan emellanåt inte göra styckes indelning på vår nya dator and i don't know why!)

Monopol

Dagen började med en 2 ½ timmes frukost på Kafferepet med Natty, Micke, Hanna och Carle sen gick jag och Oskar vidare till Espressohouse och drack gooood latte. Så mysig start på dagen!
Har nu i eftermiddags fått rensat bland alla våra viktiga papper och kvitton så nu är allt riktigt organiserat och fint! Så nu är jag nöjd och glad.




Nu blir det Monopol med Hanna och Calle-Mange! :) Vem tror ni vinner? Jag tror... JAG!


Hej


te te te

Sitter hemma hos Nathalie och har myskväll, en jättemysig myskväll. Har ätit alldeles för mycket godis så får dricka lite te nu så jag blir mätt!       Nu... back till mys!


Mogen!

Hej era fishuen!

(Oskar är jättetött på min kiss och bajshumor, But I just can't stop myself!)
Nu har jag bara en kort liten dag kvar på jobb sen är jag ledig heeela helgen, så underbart!
Tänkte ha en sån helg som man tror att alla andra har när man själv sitter på bussen, halvdeppig och smått bitter påväg till jobb, Ni vet, bara ha de gott! Kanske bruncha, umgås med dem man tycker om, storhandla (tycker faktiskt de kan vara riktigt mysigt ibland... döm mig inte!) och sånt. Bara ta de lugnt och inte stressa över något! Det är vad jag ska göra i helgen!
Nu ska jag gå och bajsa på Oskar.
Bajs bajs.

Köpte denna igår...

... jag var bara tvungen! :)


Dagens

I morse gick jag och Oskar iväg till Kafferepet och åt frukost, alldeles för länge sen nu. Har bestämt att vi ska göra de minst en gång i veckan, och när vi blir pensionerer ska de bli vårt hak där vi hänger varje dag med våra pensionerkompisar!

I alla fall... efter de gick vi bort till värme bänkarna i norra hamnen och drack varm choklad i solen och efter de till pålsjö krog och lunchade! En riktigt härlig dag. Sen träffade jag yster och fikade, haha. Love it!

Idag har jag även packat ner granen och julsakerna, så nu är det bara julstjärnorna och ljusslingan på balkongen kvar. De får nog stanna uppe ett tag till, mysigt med lite ljus när de är så mörkt!





Nu... te och hyrfilm!


Årets första bilder

Hittade lite bilder från igår, kommer kanske fler sen :)

GOTT NYTT ÅR! :)

Hade en fantastisk nyårsafton igår! Glömde dock min mobil på jobb så har inte kunnat svara på sms eller samtal :(
När vi vaknade i förmiddags såg vi att det var sjukt fint väder så vi slängde på oss kläderna och gick bort till Espresso house och åt frukost! Så himla mysigt! Sen har vi legat i soffan hela dagen och degat, jag hann tom sova några timmar :)
Vi bestämde oss sen för att köpa mat från Bomb, men då pizzan skulle ta 1 timme att få klar tog vi kebab, och fyfan va äcklig den var idag!
Så nu ligger vi båda här och mår lite illa, och inte för att vi är bakis utan för att maten smakade skit!

RSS 2.0