Misslyckat

Ligger i soffan just nu och smaskar på lite godis. Jag och Oskar skulle hyra gudfadern filmerna och ha myskväll, så när vi kommer till videobutiken hittar vi inte ettan, fanns tydligen inte på någon butik i stan. Så vi åkte hem, sen bestämde vi oss för att åka tillbaka och hyra någon annan film istället. När vi kom hem satte vi ingång den, den var fransk... bara de får en att vilja dö! Såg 15 min sen stängde vi av, haha. Så nu sitter vi här och har ingenting att göra, Oskar har dessutom ont efter operationen. Jag får väl ta mig upp ill hemmakväll i värsta fall för vill ju inte gå bort till Bogarts igen.


På schemat

Idag var första dagen efter semestern, och nu är jag ledig två dagar till, gooooooood good good.

Imorgon ska jag fika med min kära pappa som fyller år imorgon, träffa Natty en stund, förlja med Ogge som ska opereras, (låter värre än vad det är, han ska operara bort en visdomstand och nu sitter han bredvid mig och säger att det faktiskt är en stor operation hos käkkirurgen, haha) Sen ska jag klämma in en fika med Kim innan jag och my love ska ha film/myskväll. Hängde ni med?


NY

Förlåt att jag varit kass på att uppatera, men det har hänt en sak som gjort att jag verken varit sugen eller haft tid.

Vi hade iaf en underbar resa jag och Oskar, här kommer lite bilder.

Vår underbara takterrass som var hur stor som helst. Där sat vi ofta och drack drinkar.
Lite av shoppingen från första dagen

 Min underbara mega mega fina väska jag köpte!
HelikopterflygningTimes squareCykling i Central Park
 på takterrassen :)
Schlutt!


The bitch is back

Heeeeeeeeej.

Är hemma nu igen :) Vi har haft det riktigt bra och shoppat massor, I love NY! ;)
Har sovit bort halva dagen så tror att vi är inne i rätt rytm nu igen, kanon.
Imorgon ska jag tvätta, handla (vår kyl är helt toooom), träffa kära syster sen förhoppningsvis ta en pizza imorgonkväll med Micke och Natty.
Bilder kommer en annan dag när jag har mer tid och ork. Då ska jag bla. visa min underbara väska jag köpt!


Packat och klart

Nu har jag precis packat klart, eller nästan iaf. Lite ska tvättas nu innan det trycks ner i väskan. Tycker faktiskt att jag har koll på läget, haha, för en gångs skull. Snart ska jag gå ner i tvättstugan, sen kommer nog Sara vilken sekund som helst och vid 17 kommer Nathalie.

Är så glad för necessärerna jag köpte på Monki när vi var i Gbg. Eller den ena är egenligen ett laptop fodral, men passar perfekt som necessär till alla mina krämer, spray, shampoo och sånt :) den andra lilla är till mitt smink.



Imorgon drar vi till New York :)

Frillan

Just de, testade en ny frisyr igår, hittade den på mikaelas blogg (kela.blogg.se) och var bara tvungen att testa. Tog kanske 2 min och håller hela dagen.



Hemligheten är... en strumpa! Haha

Lördags

Nu har jag semester, och det är underbart, lite konstigt också faktiskt. Längesen jag hade semester och bara va hemma. Tror jag hunnit med 5-6 fikor varav 4-5 på Fahlmans. Mysigt att sitta på deras uteservering, kolla folk och sörpla i sig deras amazing blåbärssmoothies.

Idag har jag och Ogge varit ute i regnet, fixat de sista inför resan, ätit lunch uppe på våffelmöllan, fikat, hyrt film och köpt godis inför kvällen. En riktigt härlig semesterdag helt enkelt. Imorgon ska jag luncha med mi motti, träffa Nathalie och tvätta, min favoritsysselsättning... Men måste göras! :)

Här kommer lite bilder från lördags.

 

Haha på vägen hem såg vi en man som skulle ta sig in på cafe viva, han var så sinnessjukt full (ser nästan hur dåligt han mår på näst sista bilden). Kunde såklart inte låta bli att driva lite med honom, haha elakt, jag vet. 10 sek efter denna bilden togs spydde han, rejält, sedan satte han sig i det, mums.


Michaela, va härligt att du hittat mig! :) så kul att se dig igår!


dagen efter

Jag och Oskar ligger i soffan och har bakismys. Han är jättebakis, hahahah. Måste snart duscha och göra vid mig, ska träffa Hanna, Kim (som ska ha en beeebis) och Rebecca på en fika.

Hade en jättetrevlig kväll igår, den slutade väldigt kul också, haha. kommer bilder senare. Måste vara lite jobbig mot Oskar nu.

todels

semester :)

FYfaan va de regnar ute! Herlt sjukt! Skulle stanna på maxi påväg hem från jobb och handla lite till ikväll, gick från berga i ösregnet. Väl inne på maxi låter de som stället ska rasa så mycket det åskade. Som tur var träffade jag Nathalie och Micke där inne och fick skjuts hem :)

Nu ska jag plocka fram dammsugaren sen fixa maten till minimini kräftskivan. Ha en trevlig kväll!

Just de, nu har jag SEMESTER!!!!!


Hard work work.

Oh my GOT! haha så kul, så danskt!

Har drömt riktigt sjuka saker de senaste nätterna, orkar inte berätta för det är så invecklat, men är helt chockad över att min hjärna kan få ihop sånna saker.

Idag jobbar jag enda till åtta, så tråkigt att stänga på fredagar :( sen ska jag hem och förbereda lite mat inför imorgon. Mina två bästa vänner Nathalie och Hanna kommer över tillsammans med Micke och förhoppningsvis en till på lite kräftor :) gottgottgott.

Nu ska jag göra mig vacker sen ska jag hoppa på bussen till Väla.



Så söööt bild! jättegammal dock, 2007

vanvård

Det finns inget som gör mig så upprörd och ledsen som djurmisshandel och vanvård! Detta låter kanske hemskt och omoget av mig men jag hoppas fan att de som skadar djur och barn får genomlida en plågsam död!

Ni har säkert inte missat nyheternas inslag om minkvanvården.

Tröööött

Ååååh, jag är såå seg idag. Ligger i soffan och vill bara sova, haha, kul man är. Tvingar Oskar att laga någon god kvällsmat :) ja, jag har faktiskt inget kul alls att berätta idag, solly!


 
Bild från fredags efter badet, snodde den från Alexandra :) Sophie...och jag i min morgonrock, haha.

Case 39



Denna såg vi igår. Vill ni se är äcklig film, hyr den!


Fjällpung!

Haaaaallaaaa!

Igår hade jag en riktigt kul kväll. Vi träffades några tjejer hemma hos Nathalie, åt god hämtemat och festade till det lite, sen begav vi oss ner mot stan, Helsing och sen Tempel. Var faktiskt längesen jag hade kul när jag gick ut (har alltid jätteskoj innan, på förfestena) men igår var perfect :) Natten slutade med att jag, Alexandra och Sophie gick och natt/morgon/nakenbadade på tropical! superhärligt, haha :)

mmm, bröd
Dansa för paappa!håll in magen josefin!


Innan var jag och Oskar och köpte rökta räker på Råå, så till kvällsmat blev det räkmackor, så sjukt gott! Ska snart sätta på en film vi hyratoch äta lite frukt och oliver :) mumsmums.

sex and the city

De hotellet vi ska bo på i NY är lite känt tackvare att de filmat ett avsnitt av satc från deras bar. Och de avsnittet visas nu, lite konstigt ändå :)

sov gott!


Försov mig

Vet ni vad som hände mig imorse? Jag försov mig!!! Vaknade upp alldeles försent. När jag insåg vad klockan var hoppade jag upp och in i duschen, (en 30 sekundare) "fan fan FAAAN, röv-helvet" kom jag på mig själv skrika högt. Haha jag är alltid sån jävla dramaqueen! Efter duschen slängde på mig det som låg framme, borstade tänderna och packade ner sminket, spray och lite varma koppen, så jag kunde ta det till frukost på jobb, och snabbt iväg.Tror jag klarade det på 3 min, nytt rekord! :) Fick som tur var skjuts och hann till jobb i tid.

Ja, de ni.

Ikväll har jag och Oskar ätit min favoriträtt, scampi med italiens pastasallad och kollat en film som heter Brothers, den var riktigt bra faktiskt, så den får ni se. Nu ska vi fortsätta på vår myskväll.


amazing girls

Jo, just de ja. Hittade denna härliga bild när jag var inne och snokade runder på facebook, haha.


mmmm



När jag kom hem idag stod dessa fina och väntade på mig. Fick dem av underbara Oskar!

Nu ska jag krypa ner i soffan, gör en kopp te och frossa i hallon och körsbär! Ja, jag struntade faktiskt i chokladet, sparar det tills imorgon :)


NY

Sov så jäkla gott inatt! Min kind är som en extra kudde, haha. Jag behöver ju bara den, no pillows.
Nu ska jag snart göra lite fint här hemma, handla hem lite gott från systemet och sen ska jag nog cykla till jobb, hade varit riktigt skönt. Börjar ju inte förrän 14 idag.

Ikväll är jag ensam hemma! Ska faktiskt bli jätteskönt, även om jag saknar Oskar när han är borta. Tror jag ska hyra en riktigt tjejfilm, ligga och pilla mig i navlen och äta massa choklad, charmigt va? :)

Och vet ni? om bara två veckor åker vi till NEW YOOOORK!


FB

Haaaalloooo.

Kom precis hem, vi var på Helsing, tog bara ett glas vin och vi hade supertrevligt! Nu sitter jag i soffan, är hemma själv! :) Kollar sex and the city och trycker i mig chips, moooms! Sega och härliga! 

Va härligt med lite kommentarer! haha, ja men man kanske ska fixa facebook?! Det är ju de enda man hör från folk man träffar ibland. "Skaffa facebook!", "varför har du inte facebook?" och "vaaaa? har inte du facebook" haha. Om jag ska vara ärlig är det för att jag vill spela svår, haha. jag gillar att höra er tjata! ;)


 Sanna, Emelie, Johanna och moi


header

Nu har jag fixat en fattig header, men bättre än ingen :) Fattar bara inte hur man gör när man lägger in den i bloggen?! Help!

Josefin = vinnare

Fyfaaan, vårt trapphus stinker PISS. Det är inte jättefräscht när man kommer in och det luktar så. Men, jag vet ju varför. . . pissetanterna!

Aja, kom precis hem. Jag och Nathalie har gått en sväng på stan, varit hemma hos henne sen en runda inom Maxi, haha. Båda två har varit jättesega, måste vara vädret men vi har haft supermysigt ändå :)
Nu ska jag snart laga lite mat sen ska jag möta upp Johanna, Sanna och Emelie på ett glas vin.

Förresten, igår klippte jag mig, eller ja, Ketty klippte mig. Så skönt, mitt hår var fruktansvärt slitet men nu är det så fint och fräscht igen. Nästa gång ska jag nog kapa 20 - 30 cm. Vet fortfarande inte om jag vågar. Nu på sommaren vill jag gärna ha långt men på hösten och vintern tycker jag bara det ser så tråkigt ut! Vill ha det lite lite längre än till axlarna :) Tror nog det kan passa mig, annars lär jag ångra mig!

Sen var jag och Oskar hos Nathalie och Micke igårkväll, de bjöd på 3 rätters, supoergott! Sen spelade vi spel, Europaslepelt, och vet ni? JAG VAAAANN! typ första gången i världshistorien jag vinner ett kunskapsspel, speciellt över Oskar, haha :)

This is my winnerface!


Frukost med my lovers


Sitter i soffan och är sjukt mätt, Nathalie och Hanna kom över på frukost imorse, jag hade varit iväg och handlat bullar och sånt gottit! Vi skulle egentligen haft en heldag men stackars Hanna hade glömt att hon skulle jobba så dem ringde in henne.
Jag och Nathalie ska nog ner till stan snart och fixa nya glasögon till henne, jävla glasögontönt


sola sola sola

Gutten Morgen alles!

Sitter och väntar på att mina ägg ska bli klara, funderar på att gå och sola! Shyyy, säg inget till Ogge, han blir sur då, haha. Han vill inte att jag solar solarium, det är ju faktiskt inte så bra, tom ganska farligt! Meeeen, jag pallar inte vara vitast i gänget ;) gör gör ju de ändå så sällan. bortförklaringar bortförklaringar...

Nej, men är det någon som kan hjälpa mig med mig header????!!!!! Måste ha något roligare, men kan inte själv sen har jag ju inte photoshop. Den är rikitgt B nu!


Jay

Idag är det ett år sedan Jay gick bort! :( Denna dagen och gårdagen förra året var hemsk! En av de värsta i mitt liv.

Tiden går så fort.


Spökkväll

Har haft en härlig helg. Torsdags var vi hemma hos Ellis, drack vin och åt sushi, sen gick vi ner till stora scenen, tog en öl och lyssnade på Hoffmaestro. I fredags jobbade jag sen hade vi förfest här hemma, kom ändå ganska många, sen gick vi till Dallas och plånboken följde med mig hem igen :) På tal om det, har fått nytt kort nu men koden har inte kommit ännu, så jävla jobbigt. Jag glömmer det hela tiden! Skulle ta ut pengar igår fast att det var sjukt lång kö till bankomaten men struntade i det iom att det tog sån tid, kul om jag kommit fram efter en halvtimme och kommit på att jag inte har någon kod, haha.

Ja, igår jobbade jag sen var jag helt död när jag kom hem. Hade verkligen ingen lust att gör något, sen ringde Nathalie och lockade ner mig till ett öltält, ville ju träffa henne eftersom hon varit borta. Skulle bara ner 30 min, kom hem 6 timmar senare :)

Some pics
TorsdagFredagLördag

Nu börjar snart "Det okända". det är så sjukt bra. Jag både älskar och hatar sånt som handlar om spöken. Tycker det är jätteintressant men är så himla rädd hela tiden. Det bästa är när mediet säger saker som de som bor i huset sagt i intervjun innan. Love it!

RSS 2.0