Nu vill jag...

Nu vill jag kunna sitta på balkongen och dricka rosé!!!!

Kvällsmys

Nu ska jag göra en stor kopp te och slänga mig framför tv:n. Desperate housewives om 10 min :)

detta blev det

Fick tag på dessa skorna, såå sköna!
Även denna som jag spanat på ett tag
Och lipgloss, nagellack, halsband, rouge + lite annat smått och gott :)

Nu...

Nu ska jag till Väla med denna donnan. Måste köpa nya träningsskor! :)

helgen

Har haft en supermysig helg! Först två lugna dagar i stugan sen bowling och middag hos mamma i lördags och dejt med Micke och Natty i söndags. Satt bara i norra hamnen och mös, sen fetade vi oss på Max och efter det blev det monopol, haha :)
söta mamma
gänget

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MOTTI PÅ FÖDELSEDAGEN!



Nu är vi i stugan

Efter frukosten åkte jag och Ogge till IKEA, han köpte en superfin ny lampa som vi nu har i hallen :) Sen fick vi slut på idéer över vad man kan göra, så vi körde till stugan. Kommer nog inte kunna åka hit nu på ett tag eftersom det tar ca 2,5 - 3 timmar att köra hit, och det gör man kanske inte bara för en dag. Åker nog hem på lördag efter frukosten, så hinner vi koppla av ordentligt och bara ta det lugnt :)
Hoppas på fint väder imorgon så att man bara kan sitta i solen och dricka kaffe hela dagen :)
Bilder från andra gånger i stugan :)

Nu blir det

stugan :)

Go'morron

Nu ska jag och Oskar till kafferepet och ha mysfrukost! Kanske en fika på det sen? haha :)

presenter

Jobbade min sista dag på ONLY förra lördagen! Känns ganska konstigt faktiskt. Fick en söt skål full med godis av alla, och även en jättefin kopp från mina favoriter :) (Inviger faktiskt den nu! jättegod att dricka ur!). Sen kom mamma förbi med denna fina tulpanbuketten :)
När denna bilden togs hade vi nog hunnit klämma halva godisskålen!

goodgodgoodgooood


måste!

Nu när jag får min lön är det så otroligt mycket jag måste köpa! Det kommer vara tomt på kontot den 26:e!
Måste bl.a. köpa sånt tråkigt som...
... rouge, mascara och eyeliner. Tycker inte alls att det är kul att lägga pengar på smink, men så skönt när man väl har det hemma och ser vilken skillnad det är på smink och smink! :)

för ett tag sen

För ett tag sen köpte jag denna fina ramen från Sia. Har inte vetat vad jag skulle rama in så den har bara legat på en hylla och samlat damm. Men så hittade jag denna bilden när jag städade häromdagen. Vi klippte ut massa bilder från en katalog som vi skulle ha i en eventuell klädkammare, men kom inte mycket längre än så. Tyckte att det blev ganska fint framför min nya orkidé bredvid tv:n :)

dagens

Idag blev det fika och en runda på stan med Alice! :)


Haha, gamla bilder från gymnasietiden!

Mys i norra hamnen

Satt i blåsiga Norra hamnen igår och fikade med Kim och lilla Stella. Hon är så söt!
Jag tror att hon trivdes ganska bra hos mig! :)

kära 90-talet

Hahaha, Kim & Jag när vi var små!

way back

Hittade gamla bilder på mamma och pappa när de var unga! :)
Snygg frilla jag låg inne med!

Jag?

Haha, herregud, hur ser jag ut?!
Känner inte igen mig på denna!


Hudson, a morgans original

Hittade precis denna bilden på en annan blogg. Tyckte att jag kände igen den lite, och sen kom jag på att den är ju från vårt hotell i New York.



Vår underbara terass på hotellet. Om ni åker till New York någon gång rekommenderar jag verkligen er att bo här! Superfräscha, dock ganska små rum. Men typ 4 riktigt stora takterasser där vi hängde riktigt mycket!





vad har hänt?

I söndags fick jag och Oskar för oss att springa en runda i pålsjö. Jag tänkte att jag springer så långt jag orkar sen går jag bakom resten av biten. Men tro det eller ej, jag orkade hela rundan utan problem! Vet inte hur långt vi sprang, men det var iaf i bra takt i 25 minuter. Jag är så stolt, haha :)


Fyndarn


Idag körde jag och Sara inom Framtid. Älskar att gå på loppisar! Man kan verkligen fynda! Idag blev det inte mycket mer än ett askfat, men alltid något! :) Kostade hela 10 kr, och så mycket finare att sätta fram till fest än en sleten, äcklig, halvtom flaska! sen blev det en sväng till Väla. Köpte denna fina kroken som ska upp i hallen :)

Har redan panik efter 2 "arbetslösa" dagar!


Imorgon blir det fika med Kim och bebis sen ska jag och Natty ut och gå en lång runda innan träningen på kvällen!
På onsdag ska jag och Alice träffas, sen funderar jag på att gå ut och dricka vin på torsdag eller fredags! Måste styra upp något!
Jag måste ha minst 1 sak inplanerat varje dag, annars blir jag deprimerad!

Balkan

Äntligen kan man börja njuta av balkongen!
Satt där ute för första gången innan idag, insvept i min mysiga poncho, drack te, lyssnade på musik och bara mös! Har sol där ändå fram till 18 nu :) Love it! Blir som ett extra rum på våren & sommaren.
Ja, det blev lite plopp också :)
Ååh, nu är Oskar jättejobbig, står och sjunger fult och dansar fulare, måste sluta. Tror att han behöver lite uppmärksamhet!

bilägare

Just det... Oskar har köpt bil! TJOHO!

Nu kan vi äntligen hitta på kul saker när vi är lediga och är inte alls lika begränsade! En söt liten mini bil blev det, perfekt till oss! Ska hämta den imorgon! :)

saaad


Igår var sista dagen med Ellis fjällis :( So sad! Fast nu kan ju träffas utan att fajtas om vem som behöver öppna dagen efter, haha!

morning

Godmorgon!
Solen skiner, och jag är ledig! Ska snart upp till Sara, kanske köper med mig något gott, och nyttigt... Finns det förresten? Ikäll blir det Power och Latin jam och imorgon spinning! Så kul att ha kommit igång med träningen! Ska försöka träna tre dagar i veckan och fyra pass. Hoppas att det blir mer nu när jag är ledig i någon vecka :)
I am so hot!

today

Goddagens!

Nu sitter jag här i mina härliga myskläder och har precis klämt i mig ett äpple. Väntar på att Oskar ska kolla klart på töntfotbollen så att vi kan se ett avsnitt entourage, eller aante som vi säger... haha skit töntigt!

Har haft en bra dag på jobb. Hängde om lite i butiken, ville göra lite vårigare väggar. Fick passa på att hänga om en
sista gång när det fortfarande är hyfsat lugnt i butiken. Har ju bara två dagar kvar på jobb innan jag blir arbetslös en vecka i väntan på det nya :) Efter jobb blev det fika med Alice på Esspressphouse! :) Blir alltid så mycket snack om minnen från gymnasiet. Vilken rolig tid det var!
Ska visa er bilder någon annan gång från dess :)

Nu...


på...

:)

stress

Ojoj, stress stress! Kom precis hem från en välbehövd solning och ska rusa iväg för att spinna nu! :)

godmorgon :)


Just det...

Maila er mailadress till [email protected] så har du chansen att vinna ett presentkort på 1000:- i butiken! Döp mailet till "tävling".

10 mars

Güttermorgen! Usch va trött jag är idag! Får nog slänga i mig en kopp kaffe och sen ta en kall dusch så att jag verkligen vaknar. sen väntar en lång dag på jobb!

ikväll...

Ikväll är det stylisterna. Jag är helt beroende av det! Får fan hoppas att Kajsa åker idag! Hon är såå BITTER!
Är det någon mer som ser det?

visitkort

Jag har fått mina första visitkort, ojoj. Är jag viktig nu? :)

vi tre



pricken

Köpte denna söta termosmugg på Åhléns förra veckan. Perfekt att ta med på bussen! :)

sofftvättning

Vi har verkligen världens mysigaste soffa. Jag älskar den eftersom den är så stor och ljus, men har börjat fundera på att köpa en ny då den är ganska sunkig! Jag som är specialist på att spilla bör verkligen inte befinna mig med mat i närheten av den. Men jag gillar att krypa upp med tallrikar eller tekoppar i soffan, och de blir ju inga roliga fläckar av sånt om man råkar spilla. Men så igår kom jag på att jag ju faktiskt kan ta av tyget från kuddar och dynor och tvätta det, och vips, så blev den som ny och vi har sparat en massa pengar! Den luktar dessutom rentvättat och supergott nu! :)



idag blir det...

Idag blir det fotografering med Watch it, jobb sen ut och äta med mina framtida arbetsgivare! :)




the weekend

Har en mysig helg att se fram emot.
Slutar tidigt på fredag, tänkte spinna efter jobb sen blir det hem till fredagsmys! Lördag startar med frukost på kafferepet tillsammens mamma och Sara, efter det tänker jag bara strosa och ha det skönt i de fina vädret som jag bestämt att det ska vara, sen hem till Natty på kvällen. Kanske blir det något glas vin och en sväng inom stan :) På söndag ska vi ner till Lund och bruncha och efter det ska vi till Malmö och se Spamelot tillsammans med Ogges familj.
Har jag sagt att jag jobbat min sista söndag? :)



i like

Idag kom en tjej från Esspressohouse in på jobb och gav oss vars en gratis latte! Sånt kan verkligen göra ens dag! Blev såklart en semla till det! Trots allt fettisdagen och internationella kvinnodagen, så tänkte att jag som faktiskt är en kvinna får äta hur många semlor jag vill utan att ha dåligt samvete, en dag som denna! :)


i love min nya mössa

 


work out

 

Halloj!

Idag har jag träningsvärk, speciellt i rumpan! Var först ute och gick en bra runda med Sara igår och efter det blev de 1 timmes power och 15 minuter core. Tyckte core var tråkigt, och ganska jobbigt efter power så gav upp och gick tidigare, haha.

Tyvärr kan jag inte träna mer än två dagar i veckan förtillfället då jag inte hinner ner till de roliga passen de dagar jag stänger. Men har bara 6 dagar kvar på Only sen blir det förhoppningsvis ändring på det! Jag vill träna minst 3 dagar i veckan!

 


money must be funny

Jag hatar på ett sätt att få lön. Jag vet att det låter sjukt men jag känner att jag måste spendera mina pengar, fort! Igår köpte jag en superfin stickad marinblå tröja som jag bara var tvungen att köpa och idag ett par mysshorts som jag absolut inte behövde. Tröjan är jag fortfarande riktigt nöjd med och tror att jag kommer ha mycket användning av den, men shortsen... Nej, dem ska jag faktiskt lämna tillbaka. Den kostade inte mycket, men många bäckar små, you know :)

Har även köpt en ny träningstopp. Såg sist jag tränade att jag absolut inte kunde ha ett tajt linne, så det var ett måste med ny tröja! Den är dessutom i lila! Känner att den enda gången jag kan ha färg på mina kläder, är när jag tränar. Haha.
Nu efter ytterligare lite onödiga köp, (eller är verkligen nagellack onödigt?) ska jag faktiskt ta och hålla i mina pengar och njuta av att förhoppningsvis ha en slant kvar när nästa lön trillar in! :)
dessa &...
denna, fast i lila :)

RSS 2.0