Victoria's hemlighet

Har precis kollat Victoria's secret fashion show. Har kommit på att de måste vara de ultimata sättet att gå ner i vikt, att titta på den alltså!  De motiverar verkligen en att strunta i den där lussebullen som ligger framför dig och skriker ditt namn, och att ta dig ut och springa en lång runda eller gnaga på en morot istället!
Tror jag ska printa ut lite bilder på modellerna och sätta i kylskåpet och skafferiet!
De var nog också första gången vi kollade på något av mina program som Oskar satt fast klistrad i soffan bredvid mig med ögonen på tv:n utan att klaga eller nörda med datorn, haha! :)

 

Michaela, tråkigt att jag missade dig i helgen!!! Har du skaffat blogg ännu? :)


Åh just det!

Fick rygg, rump och ansiktsmassage av Nathalie igår. Hon är såå duktig och det va riktigt skönt! Hon fick ju en massagebänk i julklapp som jag funderar på att utnyttja massor! :)


Nya jeans

Köpte ett par jeans igår, and I love them. Bara ett litet problem... de är lite för låga! Vilket betyder att mina kära lovehandles hänger över kanten! Får fundera några dagar till om jag ska lämna tillbaka dem. Var i stan idag och letade efter några ersättare men hittar inga fina. Jag hatar dessutom att prova jeans, så tråkigt!

La även pengar på sånt kul som puder och concealer...






Mina julklappar

Hoppas ni haft en härlig jul. Min har varit supermysig!
Detta är lite av det jag fick :)





Michael Kors väska av Oskar med ett matchande armband.
Lite tröjor, gosiga strumpor, smycken, krämer, solglasögon.

Fick även en riktigt mjuk morgonrock, pengar och lite annat smått och gott!
Handskarna som vi köpte i Hamburg som jag fick i julklapp visar jag en annan dag. Måste rusa nu, ska hem till Micke och Natty som bjuder på lite middag :) najs.


Nu väntar...

...En nybäddad säng! Love it!


Jag har en snopp!

En liten en... mitt i huet!                

Jag har en tendens att på vissa bilder få en snoppnäsa! Här skulle jag för min egen skull fota en frisyr jag kanske ska ha på nyår och tänkte att jag måste visa er min snopp!


                                 
                                  Glamor lips                                    Så härlig bild!


4:e advent

Min lediga söndag har varit riktigt härlig! Gick bort till mamma som planerat, drack glögg och åt kakor! Sen träffade jag pappa och Sara, gick ner till stan, köpte lite smått till nyår och fikade. Drack pepparkakslatte på Grand (ni måste prova!) Sen gick vi hem till Sara och bakade lussekatter till henne och fixade de sista julklapparna.

Nu har jag precis smugit ner till tvättstugan och hämtat upp de sista. Har verkligen fått smyga! Har vissa tvättstugepoliser som surar om man tvättar för sent, haha! 

                                     
                Lösögonfransar är ett måste! Blev även ett hårspänne och en lovely ring!

       


En ledig söndag!

Så otroligt skönt att vara ledig en söndag! Vaknade stressad då jag trodde jag försovit mig till jobb, men icke! :) Nu sitter jag i soffan och funderar på att släpa mig in i köket och fixa frukost. Skulle behöva en STOR kopp kaffe!!!!

Ska nog gå bort till mamma om en stund och lämna lite julklappar, behöver få lite luft! Sen ska jag och pappa ordna sista julklappen till mig. Har siktat in mig på ett par superfina solglasögon! Passar typ inte alls i det, med när jag väl hittar några som funkar måste jag ju slå till!

Känner på mig...

...att de här kommer bli en bra dag. Har precis ätit den största av alla lussebullar och ska snart in i duschen sen laga lite mat. Efter de blir det jobb, men ett kort pass. 14- 20.15... lugnt ju! Sen ska jag, Hanna och Natty ha myskväll.

Och hallå, en vecka kvar till jul...

Freebra

Som ni vet har jag haft ett litet mission, att börja piffa upp min otroligt tråkiga garderob. Jag är verkligen inte klar ännu men har köpt 3 jättefina tröjor, önskat mig 2 av mamma  och 1 av Ogge som jag kommer få, och ska (kanske) köpa en till på fredag. Men... tråkigt nog måste jag tänka på min ekonomi.

Idag köpte jag även en sånhär, fast i hudfärgad.



En freebra. Inte världens roligaste att lägga pengar på men förhoppningsvis väldigt användbar. Nu kan man börja köpa toppar utan att oroa sig för att bhn syns och kan även ha den under nyårsklänningen, kanon!

Vår fina gran

 


Jag är hungrig och trött.

Men orkar inte ta mig ut i köket för att fixa något att äta och orkar inte ta mig in i badrummet för att tvätta av mig och borsta! Tur för Oskar att han inte är hemma för då hade jag tvingat honom göra macka till mig, sen hämta min tandborste och bära in mig i sängen.

pics

Nu när jag ändå är igång slänger jag in lite bilder från förra veckan också.


                                         Lussebak

 
Snopp, bajstolle och bröst.                       Jag vet, moget ;)


                                             Julbord

Ketty med hattenLove the cat


Lucia

Idag har jag fått gjort massor. Väckte Oskar med en Luciafrukost med bullar och lussekatter. Sen tvättade vi, och de behövdes verkligen!
Älskar att ha nytvättat! Det är så skönt att slippa leta efter de sista favorittrosorna i högar av alla fula, osköna, för små(...) och illasittande. (Varför slänger man bara inte bara de underkläder som man ändå aldrig vill ta på sig?)

Sen bjöd Oskar på lunch och efter de fick jag shoppat några fina glas som jag ska sätta värmeljus, en brasa på dvd med julmusik (jag vet, jätte töntigt, men kunde inte låta bli!) i och en jättefin tröja!
Mötte senare upp mamma och Sara på julklappshandling och fika. Så nu är jag snart klar med mina julklappar, har bara en sak kvar :)






Har även krängt en barnpizza, sorterat trvätten och ränsat garderoberna... ojoj.


Tonight

Ikväll kommer lite bilder från julbak och gårdagens julbord!
Nu ska jag äta upp min lussebulle som ligger framför mig och frestar sen iväg till ooonly.

Nu

LUSSEBULLEBAK!



Suprise

En kär vän till mig (nämner inga namn... NATHALIE) är inget direkt fan av min musiksmak. Hon brukar varje gång jag sätter på en låt som jag gillar, byta mitt i eller ganska snabbt dra en långsam, hög suck. Jag tycker faktiskt det är ganska kul! Det är charmen med henne. (Hoppas du inte tar illa upp fishue!)

Jag lyssnar mycket på texterna och tycker det är ganska tråkigt med musik som bara är för att den ska. Sen finns det låtar som inte behöver handla om särskilt mycket och ibland behövs inga ord alls, eller så finns det något annat intressant i musiken som en svängig melodi! (haha herregud, där kom 100 åringen i mig fram!)
Hatar tex. musik som "ditaniditan Cotton eyed Joe", och "This is the rhythm of the night" och sån skit.

Nu har jag iaf en ny favorit, Plura och Eldkvarn, haha. Det trodde ni väl aldrig mamma och Sara?


Godmorgon

Gick precis upp, fick 10 timmar i natt! Kan nog inte bli en mycket bättre start på dagen! Nu ska jag göra en go frulle sen vidare till jobb.
Imorgon är jag ledig och då har jag en fullspäckad dag! Ska bl.a. till tandläkaren, storstäda, tvätta, gå massa ärenden och massa annat tråk. Sen på kvällen blir det julbak och glöggdrickande med Nathalie, Ketty (?) och Maria (?). :)

?

Jag har ett problem, ett riktigt I-landsproblem. Vet inte vad jag ska önska mig i julklapp! Hur svårt kan det va?

2:e advent

2:a advent igår, tiden går så fort. Snart är det jul :) Hade glömt tända vårt datumljus så fick ta igen några dagar igår när ändå adventsljusstaken brann.



Nu ska jag ner till lagerhaus och köpa julklappspapper sen hoppa på bussen till Väla.


Hemma igen

Igår kom vi hem efter en helg i Hamburg, en riktigt mysig och kall helg! Vi har i princip bara gått på julmarknader, ätit gott, druckit glüwein, testade på lemumba (love it), gått gått och gått och shoppat lite.
Köpte en stickad väst med svart kaninpäls som kommer bli mitt favoritplagg i vår. Till den får jag av pappa i julklapp något som nog kan vara världens finaste vantar utan fingrar i mocka, också med kaninpäls.



Hamburg

I morgon tidigt tidigt åker vi till Hamburg. Ska bli jättemysigt! Nästa vecka ska jag bli bättre på att uppdatera!

RSS 2.0