Midsommar

Haaaaaaaalloj!

Sorry för dålig uppdatering!

Midsommar var underbar, gött väder, bra mat och fantastiskt sällskap! :)











yoo

NU: trycker i mig ett ägg, ska snart in i duschen, sen ska vi iväg med the gäng och äta grillbuffé på mento! :)

Hade en fantastisk midsommar, var superhärlig dag! Lägger upp bilder när jag har mer tid! :)


Misdommar!

Vaknade tidigt imorse, gick hem till mamma vid 9.30, där bjöds det på bullar och midsommarbakelse, haha! Sen var vi ute och gick en runda längst havet. Superhärlig start på dagen!
Nu kollar jag Lotta på Bråkmakargatan, så kul. Jag var precis som henne när jag var liten, en riktigt liten envis dramaqueen! Ganska lik henne också, lika tanig och spenig, fast lite längre hår.

Nu ska jag spela musik på det högsta och hoppa in i duschen, sen ska jag bjuda Oskar på jordgubbar när han  kommer hem från jobb.

Ha en fantastisk midsommar!


some old pics

Nu är det snart midsommar, hoppas verkligen på fint väder, men vet dock inte vad jag ska ha på mig, katastrof! ;) Har inget kul alls att skriva idag så ni får se lite gamla bilder bara för det!

 grillning hos natty
 superhärlig bild från midsommar 08
 Marstarnd 08Thailand

 
 kräftskiva
 


kass humör

Imorse när jag kom till jobb blev jag ganska snabbt på dåligt humör, de späddes på ganska bra när vår klädhäst dunstade rakt in i tinningen på mig, haha, ganska komiskt faktiskt, men då blev jag riktigt förbannad.
Sen var de inte mer med de, gick mest runt och var sur, haha. Men då kommer världens sötaste Ellis med ett polkachoklad till mig! och plötsligt rusade mitt humör upp igen :)

Har ganska precis kommit hem, oskar hämtade mig på motorcykeln och nu ska vi äta nypotatis och biffar, namnam.


Ingen jättebra bild precis, men nathalie är så söt på denna. Såhär het är hon i verkligheten för er som inte vet ;)

Näsan

Klockan är 10.30, jag har redan gjort mig klar för jobb, lagat mat, färgat ögonbrynen och städat. Det kallar jag en effektiv förmiddag! Riktigt skönt att ha de gjort!

Måste bara visa. Min näsa är sjukt fyrkantig, haha. Min ring passar perfekt därpå.


idag

Vilken härlig dag jag har haft. Först en runda på stan med Ogge, lunch i norra hamnen med mamma och syster sen en heldag med mamma och sist middag i kvällssolen på pappas balkong, haha snacka om familjedag! Köpte även 2 par skor på h&m, billigt och bra, ett par svarta och ett par super oranga, nästan neon... såg dock inte ut så i butiken... aja. tror jag kommer använda dem flitigt anyway :)

Denna veckan ska de tydligen bli bra väder. ÄNTLIGEN! Jobbar nu tre dagar, sen midsommar! :)

By the way, mamma har flyttat till nya lägenheten nu. Superfin! Måste bara visa utsikten.






MJ

Nu har dem lämnat oss :( Men jag fick fyra små bodybutter och ett jätteToblerone som tack! :)
Nu kollar jag This is it igen, åh så sjukt bra han var! Faaaaaan vad jag hade velat se den konserten! L-O-V-E som han säger typ hela tiden i dokumentären ;)


min fina vän

Vi tog Thaicorner igår istället, cardinal hade sommarstäng. Såhär tyckte Nathalie om det!

 Hon är lika fin på insidan! ;)

Nu ska kisarna hem :(



Zigenare

Nathalie och Micke gick precis, han och Oskar ska upp tidigt och jobba imorgon och jag och naddy ska ut och gå :)
Nu dansar vi i vardagsrummet till Zigenarliv dreaming - håkan hellström :) haha.


bilds

Igår efter jobb gick jag och Oggelicious på bio, vi såg Robin Hood, den var väl sådär, haha typisk killfilm.

Nu kommer Nathalie och Micke snart hit, ska nog hämta hem mat från Cardinal :) gottgott!

 Moses
 Bambam



Fick två fina kökshandukar av Sara som tack för att vi passar katterna.

Dem är tom sötare i verkligheten, men har bråttom och hinner inte ta fler bilder, haha.
Ha en bra helg.


Bambam & Moses

Saras katter, Bambam och Moses bor hos oss nu, dem är såååå söta! riktiga små hårbollar. Första natten var ganska jobbig, de pep och krafsade på dörren in till sovrummet. haha jag kommer aldrig klara av att ha en bebis! men inatt var de hur lugna och tysta som helst. Dem älskar att bli borstade och blir helt galna när man kelar med dem. De bara springer runt ens fötter och vill ha mer kel, haha.

Lägger upp en bild ikväll, hinner inte nu, ska iväg med bussen halv...

Veckan har varit lugn annars, har mest jobbat, sen blev det en liten snabbis förbi beach club i onsdags för ett glas rosé, naaaaaaaajz.

Ha en sjukt bra fredag!


tvätt...

Haaaaaj kära vänner.

Har precis ätit världens godaste mellanmål/efterrätt ;) Nersmulat knäckebröd i vaniljfil med lite kanel, så jävla gott! Ni måste prova, ganska nyttigt också!

Ja, nej jag har inte så mycket att tillägga idag, Oskar klipper sig  och jag ska snart sortera tvätt, det är nog världens tråkigaste, förutom att föna håret och tvätta av sig sminket, haha. Eller nej, det är nog faktiskt tråkigare än båda de sakerna!

Imorgon åker Sara och Richard på semseter, då ska vi passa deras supersöta katter, ska bli jättemysigt. Oggelicious är dock inte lika exalterad, haha.

Nej, nu får jag väl ta tag i tvätten...

Härlig bild från Marstrand 08


Hemma igen

I´m back!

Kom hem igår efter en fantastisk helg på Island. Vi fick drygt 3 hela dagar i Reykjavik. När vi landade var vädret precis så som man hade föreställt sig, grått och regningt. Vi bestämde oss för att ta taxi direkt till Blue lagoon, en stor varm källa med spaanläggning och resturang. Riktigt skönt och mysigt. Sen åkte vi in till stan och vårt härliga hotell för att göra vid oss. På kvällen mötte vi upp brudparet för champagne på hotellet, middag och mojitokväll! Drack supergoda blåbär och mango mojitos!

På fredagen hade vi fint väder så då åkte vi iväg till en stor gård med ca 200 hästar för att rida. Jag och alla andra tyckte de var härlig men Oskar var inte lika imponerad, han tyckte det kändes som någon sparkade honom mellan benen, två timmar i sträck, haha. Sen fick han den tröttaste och segaste hästen, min var riktigt pigg!

Lördagen var det regn igen, så vi åkte till ett shoppingcentre innan bröllopet som inte började förrän 17. Vi alla träffades för lite vin och repetition av talet som vi skulle hålla tillsammans, sen åkte vi till kyrkan. Cermonin hölls på isländska så vi fattade inget, haha. Men den var jättefin och brudparet var så fina!

Efter det åkte vi till festen, tror vi var ca 150 gäster. Åt, drack, (fri bar, I love, haha) minglade och dansade hela kvällen. Sen bjöd Sibba och Olafur på extravagant bröllopsvalls, såklart ;) haha.

Så för att summera har vi haft en riktigt bra helg!

Nu har jag precis varit på personalmöte på Only och ska snart packa upp, städa, handla och lite sånt kul...

 Blue Lagoon

  Johanna, Emelie och Sibba

 Irene, jag och Sanna

 Oskar, Mathias, Olafur, Christoffer, Felix






 Hela gänget innan bröllopet







 Vårt "tal", dansade och sjöng

 Alla fick vars en present

 Bröllopsvalsen


Boooored!

Nej, nu har jag tråkigt! Oskar tränar och jag har snart packat klart så nu har jag ingenting att göra och ingen att störa! Bara för de får ni se lite av min packning, det är väl riktigt intressant?




Island

Imorgon, eller snarare inatt, beger vi oss till Kastrup och Island! De blir bröllop på lördag, men vi ska också försöka hinna med att rida islandshästar, bada i varma källor och lite shopping i Reykjavik;) Ska bli riktigt skönt med en minisemester. Vi är hemma igen på söndag!

Nu ska jag fortsätta packa, ha de bra här hemma. Nathalie och Hanna, ha de sjukt kul på fredag, hälsa era goa brödrar! 


Vaknade 07.58...

Vaknade 07.58 av ett sms från Natty. "Anä, ingen powerwalk i detta väder, tack" haha. Yeeees tänkte jag som sov som en stock! Somnade om och vaknade en timme senare av att Oskar hoppade upp i sängen, han hade gjort frukost med massa frukt och sånt. Nu är han iväg på möte. Jag tänkte att jag ska ha en liten "ta hand om mig dag". Ska göra ansiktsmask, noppa ögonbrynen, måla naglarna och kleta in mig i brun utan sol. Jag är sååå blek nu. Ska ju iväg till Island på torsdag för bröllop, ville inte vara fläckig så jag fick skrubba bort all gammal och nu ska de nya lagret på! Pallar inte vara blekast i stan längre!

Igår efter jag slutat åkte jag och Oskar till gröningen, jag tog en polka, lakrits glass :) Träffade Kim och hennes pojkvän Miguel. Sen gick vi upp till mammas nya lägenhet som renoveras för fullt, så sjukt fin och utsikten är to die for! Visar bilder sen när det är klart! Efter de åkte vi hem till Micke och Natty på kebabsallad. nice söndag.


Picknick i lördags.




Haha, jag ser så jävla dum ut i hjälmen, den är så stor! Vattenskalle-Josefin.

 


oh yeah!


Necklace

Förresten, måste ju visa vad jag köpte igår, H&M.



Är dem inte lovely? :)

Ikväll kan det nog bli en drink eller ett glas rosé på någon mysig uteservering, men nu ska jag göra några situps, får se hur många jag orkar, 20... 25? haha!


middag på balkongen

Ännu en dag med underbart väder, och ja, jag jobbar... hela helgen :) haha men det är ju tur att det inte är så långa dagar.

Igår gick dagen på jobb riktigt fort, sen hämtade Oskar mig, vi åkte hem och lagade mat. Sen blev det Entrecôt (i torsdags hämtade vi kött i Lund hos Oskars föräldrar), nypotatis, supergod sallad, bearnaise och rosé på balkongen, mmmm :)




vår mysiga innergård...





gbg

Har precis haft en underbar frukost med supergoda russinbullar, efter 9-10 timmars sömn, kan man få en bättre start på dagen? :)
Pratade precis med Hanna, nu är snart Gbg spikat. Så mysigt! Det blir nog bara en natt, men vi de blir nog perfekt! Vi ska bila upp, shoppa, äta gott, festa, njuta av hotellfrukosten och shoppa lite till :) Sen om det är fint väder på vägen hem kanske vi kan stanna på någon härlig strand och bada lite?! :D vad säga girls?

Oskar ska snart skjutsa mig ut till Väla, jobbar hela helgen, sen ska vi ha en riktigt Oskar och Josefin helg, haha :)



In the sun sun havin´ fun

Idag har jag haft en sjukt mysig dag! Fick gjort en massa i förmiddags. Tvätta, promenad, städa, handl och sorterade garderoben till att börja med, sen bjöd Oskar på lunch i bögaparken. Vid 15 kom mamma och hämtade mig, vi åkte upp till kollan och njöt av solen. Var hemma igen vid 18.30 efter parkerings"bråk" med en idiot. (Haha) sen kom underbaraste Nathalie med pojkvän kom hit med födelsedagspresent till mig :D Efter det åkte jag och Oskar iväg till pålsjö och hade mysig picknick i kvällssolen! Underbar dag helt enkelt. OCH, jag är ledig imorgon igen. Då ska jag hjälpa Sara att måla i deras nya lägenhet.

Förresten, jag gillade verkligen Sex and the city 2. Det är kanske ingen film man utvecklas av att se, men den är så härlig och färgglad. Man blir varm i kroppen av att se sånna filmer, och jag älskar alla kläder och repliker. And I love Miranda! haha, hon blir bara bättre hela tiden. Hatade henne i början... jadajada nu pladdrar jag på lite bra här. Nu ska jag vara tyst och visa lite bilder.

Visar kavajen en annan dag. pallar inte foto mer.




 Haha posing i bushen



I denna söta korg fanns supergott te, spray, ett läppstift som är riktigt fint och ett jättegulligt kort. Tack igen bästa du!


Tvättid

Go'morrn!

Har varit vaken i en timme redan, FAST att jag är ledig. Jag tvättar nämnligen, so fun! Det är verkligen förjävligt när klockan ringer på morgonen, men när man väl kommit upp är det så skönt! Sen får man ju ut så mycket mer av dagen (med risk för att låta som en gammal tant, haha) Nu ska jag springa ner i tvättstugan, sen ska jag ut och gå en långa runda i det fina vädret, härligt!

Sen ska jag visa en sjukt snygg kvaj jag köpte igår :)



RSS 2.0