Myskväll

Nu ska jag och Natty snart gå bort på La pizza och hämta våra lite nyttigare pizzor sen kommer Hanna och då ska vi få manikyr av Nathalie :) 

Hoppas ni får en mysig kväll!

Tomorrow

Nu ska jag snart sova.. Imorgon blir det en kort dag på jobb, så skönt att bara jobba till 16. Dagen går så fort sen har man lite av dagen kvar att göra något kul på. Imorgonkväll blir det mys och lite käk med Natty och Hanna (?) :)



Nattinatti

:(

Har varit på Bogge och hyr tre filmer och ska snart slänga i den förta. Måste bara säga en sorligt sak först. Imorgon är Sophies sista dag på Only, på ett tag iaf. Hon ska till Australien och plugga, kul för henne med tråkigt för oss :( Kommer sakna dig schnäckan!!!!



Världens sötaste Sophie!


.

Tror jag håller på att bli lite sjuk... Huvudet spänner, kroppen värker och är tjock i näsan, utan att gå in på to much info ;) Idag skiner ju solen och tänker inte ligga hemma bara för att jag känner mig lite seg. Tänkte ta en runda i stan sen sätta mig på något härligt fik med massa koppar te och njuta av höstsolen tillsammans med någon. Om jag mår bättre tar jag en runda i pålsjö ikväll igen.

.


Michaela-Sqippdonna! jaa, va kul att du kommer hem! Har lite smått planerat till helgen men inget som är 100 ännu. Hur länge stannar du?


En ny...

Idag har vi lagt 1500 kr på något riktigt kul, en ny...


Japp, en ny dammsugare. Den förra hade sugit sina sista dammkorn och var totalt värdelös så var tvugna att köpa ny, och vilken skillnad! :)


yoyoyo


I lördags hade vi personalfest. Vi var först hos mig och drack lite drinkar sen åt vi på cardinal :) Hade jättetrevligt!
Nu har jag precis varit ute och sprungit och gjort lite övningar här hemma och nu ska jag diska sen ska jag göra lite ärenden. Efter de blir de fika med mamma och Sara :)
Ikväll blir det mys framför tv:n.
Först Det okända och ett litet tag efter det, Lite sällskap. Åh de är så sött de programmet. Verkligen älskar Hans-Göran och Nina. Ni måste se de om ni inte redan sett det.


Internationella kärringdagen

Vilka kärringar jag stött på idag! Finns det något värre än kärringar?

Satt mig på bussen på väg till jobb i förmiddags. Hade med mig massa kassar och sånt som var kvarglömt hos mig från igår så jag satte mig på ett säte och mina kassar på andra. Bussen var typ helt tom och massa platser var lediga. Helt plötsligt ställer sig en tant bredvid mitt säte och stirrar på mig så jag frågar:
- Vad är det?
Hon: Jag ska sitta där!
Jag: Jaha? eehh.. okej, men hela bussen är ju tom du kan ju sitta var du vill, måste du sitta där jag har alla mina kassar?
Hon: Ja, jag ska sitta där!!!!!

Och då fick jag sinne!
Jag: Så du menar att jag ska sitta med mina kassari knäet för att du måste sitta på precis denna platsen där hela bussen är tom?

Hon stirrade på mig som ett psycho och satte sig bredvid mig.
Jag: Jaja, men då får väl jag flytta på mig din JÄVLA KÄRRING!

Blev lite chokad av mig själv att jag sa så men jag kunde inte hålla tyst, haha.

Sen kommer jag till jobb. Hjälper en supertrevlig kund med jeans men så upptäcker hennes väninna/mamma att de är lite snedsydda och påpekade då det för mig.

Jag: Ja de var ju tråkigt, det är nog ett sånt måndagsexemplar, hehe...

Väninnan/mamman: Det heter fredagsexemplar!

Jag: Va? Nej, det heter måndagsexemplar!!!

Kunde inte låta bli att säga emot när jag vet att jag hade rätt!

Väninnan/mamman:
Nej det heter fredagsexemplar för att man är trött på fredagarna och ofta gör fel då..

Märkte att kunden som provade jeansen tyckte det blev lite pinsamt och att hon skämdes lite.

- Jaja..
sa jag och himlade lite med ögonen och gick bort till Anna och frågade.
- Heter det inte måndagsexemplar?
Anna höll ju såklart med mig för att det är ju så det heter.

Kanske ingen big deal men sånt kan göra mig så sjukt irriterad. Du får gärna rätta mig och jag har fel men rätta inte mig när DU har fel! Nu jobbade jag ju och ville absolut inte vara otrevlig mot kunderna men hade jag inte jobbat hade jag gått tillbaka till henne och sagt:

- Nu är det så att jag har rätt och du fel! Det heter måndagsexemplar och inget annat.!

Den lilla bitchen börjar komma fram i mig nu. Tål inte att folk tror att de kan sätta sig på mig!

Storstädning

Gomorron!

Igår var jag ledig och passade på att storstäda lägenheten. Gjorde verkligen allt jag kunde göra. putsade fönsterna, dammsög (tom under soffan, ojoj), moppade, dammtorka, städade köket och toan rikitgt noga, slängde massa skit, handlade och hann också förbereda lite middag och efterrätt inför kvällen.

Hade dock en lunch och fika paus med mamma :)

Senare kom Magnus och Johanna öven på middag :)

Nu ska jag snart iväg till jobb. Trendhelg denna helgen så det är nog mycket folk på väla. Kom dit om ni har tid, många av butikerna har massa bra erbjudanden!
 
Ikväll blir det personalfest! :) Fördrink at my place sen middag på Le Cardinal.



värk värk träningsvärk

Fyfan, min träningsvärk idag är inte nådig! Har jag suttut för länge kan jag inte gå och kan inte heller böja mig, gå fort/spring eller gå i trappor. Haha det är helt sjukt, har aldrig varit med om något värre. Otränad, Jag?

Hoppas verkligen det känns bättre imorgon. Vill vara bra till fredag, tänker springa igen då! Med eller utan värken!

Nu har jag och Oskar satt upp tavlorna. Blev jättefint och nu är vi helt klara med vardagsrummet, får ju inte bli för mycket prylar.




Har också hunnit med jobb och fika med Nätty :)
Nu ska jag ta en kopp te.
Todeloo

Trodde ni det om mig?

I förmiddags när jag kom hem från personalmötet hade jag sån energi, kan nog bero på att jag drack lite kaffe på mötet, men ändå :) jaja iaf så bestämde jag mig för att cykla upp till pålsjöskog för att jogga.
Hälvvägs dit hoppade kedjan av, så jag satt dit den igen och cyklade vidare. 20 meter senare hoppade den igen så jag bestämde mig för att gå med den till närmsta cykelhandlare för hjälp. De hjälpte mig att korta kedjan (gratis!) undertiden jag tvättade av mina oljiga händer. Sen cyklade jag vidare till Pålsjö. När jag låst cyklen kom jag på att jag hade glömt mina cykelnycklar hos cykelnissen. 
Så jag fick gå tillbaka till cykelhandlaren vid kopparmölle för att hämta nycklarna, sen gå tillbaka till Pålsjö för göra det som jag kom dit för och sen cykla hem igen, haha.


Men nu till den stora händelsen. Jag joggade, jag sprang som om jag gjort det många gånger förut. Igen, jag JOGGADE! Hela rundan dessutom utan att stanna. Haha, förlåt men är så stolt över mig själv. Och det var faktiskt riktigt skönt!



Idag har jag och Oskar lunchat på Inom, suttit i solen i Norra hamnen och druckit te och nu har jag precis klätt om en stol och tvättar, tjohoo.


Mongotån

Har precis varit ute och gått i regn och blåst och gjort lite övningar hemma. Känner mig verkligen peppad till att komma i form. Klart att jag unnar mig godis och sånt fortfarande, det kommer jag aldrig kunna sluta med. Men ju mer man tränar desto mer kan jag ju äta :)

Nu väntar jag på att Ogge ska komma hem från träningen sen blir det nog bio ikväll.

Vill ni se en bild på min mongotå? Här kommer en iaf

Ser ni hur sne och svullen den är?! haha.


Har NOLIFE just nu, märks det?



Har hällt i mig 5 koppar te, funderar på att ta en till. Men vill ju helst inte behöva springa upp mitt i natten för att kissa när jag är hemma själv, är ju så mörkrädd då!

Lika som bär




Hahaha, jag verkligen älskar denna bilden på söta Nathalie, som vi alla vet egentligen inte ser ut såhär utan är en riktigt pudding!


Min söndag

Köpt idag:


Supersköna varma vinterskor med fårulls insida (har helt tappat vad de heter, haha)
Älskar de rejäla sulan, bra vid slask :)


Och såklart lite gott te nu till hösten!

Ikväll och inatt är jag ensam hemma. Oskar är i blekinge med några vänner och fiskar så jag har lägenheten heeelt för mig själv. Så mysigt. Ska snart laga bulgursallad sen tända massa ljus, dricka te och ligga framför tv:n hela kvällen.

NU:


The Hills


Morning morning

Har man blivit gammal när man sitter framför tv4:s nyhetsmorgon och tycker det är intressant när de diskuterar politik och väntar på att partiledarna ska få ett sista ord innan röstningen. Isåfall är jag 100 år nu!

Gick faktiskt och förtidsröstade i fredags, väldigt skönt att slippa ta sig ut idag när man är lite seg ;)

Hade en jättetrevlig kväll igår hos Palmérs  & Strömbergs. Grillade, sjöng, drack vin och dansade hela kvällen.
Var precis som the good old days (haha) när man tog en drink med dem innan man skulle ut eller på fest, precis i början då man fick dricka hemma. Oftast var man ju redan ganska full och man trodde inte att föräldrarna skulle märka något för man "skötte" de så snyggt! Haha, herregud !

Något som inte funkar med min mobil så kan inte visa bilder från igår. ska se om jag kan ordna det sen, nu ska jag duscha sen träffa mammi!


.....

Kom precis hem, var precis som jag trodde sjukt mycket folk på Väla och fick sålt massor! Sen höll jag på att blåsa iväg i stormen så nu ser mitt hår förjävligt ut så de måste jag fixa nu! Sen till det svåraste... Vad ska man ha på sig? ååh, alltid samma eviga fråga, haha.

Nu är jag ledig i hela 3 dagar, underbart!




Vårt mysiga vardagsrum

Jag älskar verkligen vårt nya vardagsrum. Här är så mysigt nu! Har inte fått upp tavlorna ännu, men ska fixa de imorgon när vi fått låna borr. Här kommer en bild på vårt nya bord, lampa, fat och en ny lila kudde :)



Nu ska jag snart till jobb, ska faktist bli kul att jobba idag, är lite laddad. Hoppas de kommer mycket folk så jag kan kränga massor! haha.
Ikväll blir det grillfest på Gustavslund!


Homeshopping

Puuuh, satt mig precis i soffan med en kopp te och en delicatoboll (I know, jag skulle ju slut) efter en lång men härlig dag. Har varit runt överallt idag och handlat massa fint till hemmet. En superfin lampa, 2 tavlor, ett soffbord, ett brickbord, fast ska ha brickan som just bricka på soffbordet istället, lite prydnadssaker, glas, små ljusstakar och två kuddar.

Ska visa bilder på hur fint här är när tavlorna och bordet är uppe, så de blir nog imorgon kanske :)

Nu ska jag kolla på de pinsamma idioterna i Kungarna av Tylösand! :) Jag vet faktiskt inte varför jag ser de, haha.
 

Vi drar till malmö

Snart blir det bullfrukost för 4:e dagen i rad, haha :) Två av dagarna har vi haft efterrätt till frukosten, ena dagen prinsesstårta och igår sockerkringla, nyttigt och bra. Måste verkligen ta tag i detta snart, funderar tom. att ta mig ut för att springa... WHAT?! Men ja.

Sen ska jag och Oskar ta oss ner till Malmö, ILVA, IKEA och Härliga hem. Måste verkligen ha ett nytt soffbord, nya golvlampor och nya kuddar! Ska slänga bort alla gamla såklart, vill bara ha några stycken och inte ett helt hav som jag har nu, haha. Kanske blir lite annat smått och gott när vi ändå är igång! :)




Min lördag


Bakiskött

Igår var både jag och Oskar lite bakis, eller ja, haha, vi mådde helt enkelt som vi förtjänade! Men tror faktiskt Oskar mådde liiite sämre än mig, och när han är bakis är han alltid så sjukt rolig och har så mycket konstigt för sig. Men det var ingen dag för att ligga och slappa framför tv:n. Vid middagstid åkte vi tillsammans med Oskars familj till en gård för att hämta och mala kött som vi gör några gånger om året. Det låter kanske lite äckligt med det är riktigt trevligt, och väldigt ekologiskt också! Så nu har vi en kvarts tjur i frysen, inte fel! :)


Hattfnatt

Kolla vad jag hittade i Elin Klings blogg...min hatt! Haha nästan iaf :)


Movietime

Nu blir det:



Med en kopp te :)

Hattsystrar


En lite suddig bild på mig och Sara.  Jag i farmors gamla superfina hatt och Sara i mormors kolonihatt, haha :)
Börjar inte förrän 14 idag, ska träffa pappa innan på lunch.


Mysaaarn

Idag efter jobb träffade jag Kim för en fika, är så kul att se hennes lilla mage växa! Ska leta upp lite gamla bilder från oss när vi var små, vi var så söta, och för det mesta nakna, haha.) Satt ute på Fahlmans invirade i filtar och bara mös och skrattade så att tårarna rann. Nu kollar vi såklart Idol, ska snart ta oss vars en delikatoboll och en kopp te! MYS! haha :) bara för de ska ni få en bild på min lilla mysiga hall.
Mycket mys i detta inlägget.


Voila!

Sååå, nu är jag klar, har tom hunnit se repriserna av the Hills och the City! Nu är Oskar iväg och hyr film och jag lagar potatis och purjolök soppa.



Här är min lilla lilla garderob. Har ju jeans/byxor, tjocktröjor, klänningar, jackor och fler skor i andra. Detta är bara min topp/utgångsskor garderob, alltså den viktigaste :)

Vill verkligen göra en walk in closet av vårt lilla rum!

Hoppas ni får en mysig kväll!

Garderobssortering

Hej coolingar.

Haha, kommer ni ihåg när man va liten och sa "cooooolt" om allt?

Aja, det hör inte hit.
Kom hem från jobb för ett litet tag sen. Har jobbat fyra dagar, är ledig en och jobbar fyra dagar till. Sen är jag ledig nästa helg, och så ska vi till Liseberg, tjohooo :)

Är hemma själv för tillfället... attans. Jag som hade tänkt överraska Oskar med ett 8-pack delikatobollar, haha men de får bli en senare överraskning. Nu tänkte jag faktiskt ta och sortera min garderob, de är så skönt att ha det gjort. Försöker göra de 1 gång varannan månad ungefär. Hatar verkligen när den är oorganiserad och för full. Vill ha den snygg, i färgkombination och inte allt för trång. Sen ska jag nog måla naglarna, kul för er att veta va?

Kanske kommer en bild på min gardero sen ;)


Tyvärr inte min, min är liiite mindre.

Punka

Jaha, då har man jobbat en kortisdag. 9.30 till 15. Hur skönt som helst. När jag blir rik ska jag bara jobba sånna tider kanske 2 dagar i veckan, haha :)

Nu ska iaf jag och Oskar ta en fika i stan, tror jag ska ta en smoothie på Fahlmans och kolla lite folk. Sen ska jag träffa Hanna, Nathalie och kanske några till ikväll, ska nog ut och äta eller ta några drinkar :) så de blir nog en lugn och mysig fredagkväll.

Haha, har ju glömt berätta. Förra lördagen skulle jag och Oskar till Lund, vi hade fått låna Mickes bil. Påväg ner skulle vi tanka och Oskar råkade köra liiite för nära kanten till pumpen och vips, PUNKA!!!!
Men händiga som vi är bytte vi (Oskar, jag passade på att sola lite) däcket och kunde köra vidare.

 

Vi var tillbaka i hbg ganska tidigt, så vi bestämde oss för att gå Madame mustache där Johanna hade sin 30 års fest och ta några drinkar... slutade i ganska många ;)


I heart hösten

Min favoritårstid all-time är hösten, eller ja, nu de första månaderena av hösten, aug, sep och okt. Det är så perfekt då när det fortfarande kan vara varmt och sol men man får ta på sig en extra tröja eller halsduk men slipper de stora tråkiga jackorna och att frysa. Och så är det alltid snyggt mode på hösten :)

När man är ledig sitter man på något fik, tar en kopp te och kollar folk invirad i en filt. Sen kommer man hem, slänger sig i soffan framför en film och massa tända ljus med ännu mer te.

Klart att sommaren också är sjukt skön, men jag får så lätt ångest om det är fint väder och jag vet att alla mina vänner ligger på stranden och jag jobbar. Därför är hösten bättre!

Fast... jag gillaer iof alla årstider nu när jag tänker efter!


Lite shopping

Har ju glömt visa er, köpte lite skor i New York. (De översta bruna är från scorett, hbg)

 
Ett par bruna kängor, ett par svarta och ett par gulliga mockasiner, sjukt sköna alla tre!


Ett par suuuperfina kilklackar, de är faktiskt mycket finare i verkligheten! Riktigt speciella. Ett annat par fina utgångsskor som är bra nu till hösten och ett par converse, såklart :)
 
Sen lite fina trosor från Victoria's secret. Tycker det är jätteviktigt med fina underkläder!

patetisk!

Hahaha, jag dog precis!!!!!!!!!!


Insomnia

Idag är jag ledig! Har hunnit med så mycket redan. ätit en härlig frukost med fahlmansbullar, städat, tagit en lååångdusch med rakning, fotfilning och massa insmorning, målat naglarna, gått en massa äranden och nu sitter jag på balkongen, lyssnar på musik och väntar på att Sara ska bli klar i skolan så vi kan leka :)

Var så sjukt trött i morse när jag vaknade, var verkligen inte redo att gå upp. Sov minst 10 timmar, var ändå trött, måste vara något fel på mig. Mina ögon var så svullna oh tunga, kunde knappt öppna dem. Var alltså riktigt het.

 
Vaknade med en kamera i huet.
 
Trött och nyvaken på hotellet i NY

Förresten, funderar på att skriva högskoleprovet. Har någon av er gjort det?

RSS 2.0