ahjdbfv

Jag brukar aldrig få någon julkänsla förrän kanske 3-4 dagar innan jul men i år har det redan kommit, måste bero på snön... And I love it! Börjar känna av det i butiken också. Folk har börjat köpa julklappar och det är mycket att göra, vilket också gillas!
Sen fick jag redan på idag att jag jobbar på nyårsafton, vilket faktiskt inte gör så mycket. Gör ju ändå inget en sån dag förrän fram mot kvällen. Jobbar bara 12-15.15 så jag kan både sova ut och slutar tidigt! Ska bli kul att se hur bra vi väljer en sådan dag med tanke på att det är första nyårsafton vi har öppet.

Nu blir det lasagne!

Jag hatar...

... att inte ha något att göra när jag är ledig och idag var en sån dag. Men jag bestämde mig för att göra något av dagen ändå. oskar och jag hade en mysig förmiddag med GOD frukost då han hade sovmorgon, sen tog jag en powerwalk i snön. På väg hem hyrde jag lite filmer, bla två ritkiga tjejfilmer som alla säger är sååå bra. Så jag gick hem, gjorde en stor kopp te, svepte in mig i en film, tände massa ljus och kollade "The Last song".

Snart kommer Ogge hem igen och tänkte lura ner honom tilll något fik. Börjar faktiskt få lite panik på att ha suttit hemma hela eftermiddagen! Måste...    göra...   något!



Vår fina innergård som blir så mycket mysigare när det snöar!


Dagens fix

Nu är kylen full med god mat, adventsstjärnorna är uppe och ljusslingan på balkongen har åkt fram. Gott julte är också inhandlat!




J'adore

Idag när jag kom hem från jobb väntade en present från Oskar som han köpt med sig från London som en liten "jag har varit på semester men inte du present". I paketet låg min favoritparfym, J'adore från Dior! Den jag har börjar bli gammal och det sticker i näsan när jag ta på den så jag behövde verkligen en ny! :) Han är så snäll!

Nu ska vi äta te-doppade pepparkakor, så gott. Ni måste prova!


3 favoriter just nu

Daniel Adams-Ray    -    Dum av dig
Lykke Li                  -   Get some
The Strokes             -   The end has no end (tröttnar aldrig!)

Take me back

Vid denna tidpunkten för två år sen var vi i Thailand och förra året under samma period var vi i Indien. Är jätteledsen att vi inte bokade en resa även detta året! Hade verkligen kunnat ge allt för att ligga på en härlig strand, äta färsk frukt, gå och strosa i tunna kläder, bada i ett varmt hav, se hur brännan byggs på, ta en drink och shoppa massor!



Åker iaf till Hamburg nästa ferdag, blir över helgen bara, men ska bli skönt att komma iväg lite!
Nu väntar tvättstugan! Tjoooho.


Igårkväll

HahaRockstars!

Sitter i soffan och tittar på Harry potter, på svernska... som ett litet barn, haha. Ska senare till jobb och efter det blir det filmmys hos Ketty med massa godis.


Ny ny ny

Nu har min underbara vän fixat min otroligt tråkiga blogg så att den ser lite bättre ut! Nu ska vi iväg och handla mat! Ses ute ikväll! :)


...

LILLA LADY :)


Saturday

På lördag är jag ledig och det ser jag verkligen fram emot. (Är helt slut efter en lång...lite för lång, och lärorik dag!) Då ska jag, Nathalie och Hanna ha en heldag. Först hitta på något kul (H & N, jag vill gå en runda på stan, shoppa och fika massor!) Efter de ska vi göra vid oss tillsammans, dricka vin och äta gott, like the good old days! Sen ska vi ut! Ska bli supermysig!



Haha, det här är jättekul!

Sålde som ni vet precis lite kläder på tradera. Bla. en superfin blazer till en tjej, sjukt billigt! Direkt när hon vunnit auktionen mailade hon och frågade varför frakten var 75 kr när hon menade att vikten bara skulle kosta 35 kr. Jag svarade att den väger mer än den ser ut och då skriver hon:

- "Men vi säger såhär, vi avvaktar och ser hur mycket det blir när du lämnar in det så får jag tillbaka mellanskillnaden."

Finns det så snåla människor?!

Hon fortsatte mala om att hon ville ha tillbaka pengarna om det blev dyrare!
Sen överförde hon iaf det jag skulle ha och jag skickade blazern, och nu när jag kollade mailen hade hon skrivit:

- "Hej hej
Kostnaden för ett M paket är 45 SEK. 
Var god och överför tillbaka 25 SEK till följande konto:"

HAHA!

Utbildningsdag

Lämnade tillbaka pälsen, kom på att den var ful! Sen lämnade jag även nyårsklänningen som jag köpte förra veckan. Fick hem den som jag beställt från asos och den kändes mycket mer som jag! :) Lite extra pengar såhär i slutet av månaden är ju aldrig fel! :)

Nu äter vi pepparkakor, dricker te (sjukt gott att doppa) och ska snart kolla Paradise hotel på tv6 play!
I morgon kommer 2 utbildare som ska hjälpa oss att bli bättre säljare (om det nu går att bli bättre än oss! ;)) och öka vår merförsäljning! Blir en heldag från 8 - 20.
Ha en härlig kväll!

Lite nytt!

Det blev en päls idag. Men tror jag ska lämna tillbaka den, har redan ångrat mig lite, haha. Får se om jag ångrar att jag ångrat mig. Men hittade två par finfina örhängen som jag absolut inte ångrar. Man kan aldrig få för mycket smycken! :)


Imorgon är jag ledig! Då ska jag köra en helrenovering av mig själv! MÅSTE SOLA!!! Sen ska jag BUSa mig, noppa och färga ögonbrynen, måla alla 20 naglar och gå en lång promenad!


I'm back!

Nu är jag hemma igen efter en mycket lugn och härlig helg! Åkte till stugen direkt efter jobb i lördags och kom hem igår. Har i princip bara ätit gott, druckit vin, gått i skogen och sovit hela helgen! Sjukt skönt.

Sen bar det av till pappa på farsdagsmiddag direkt när vi kom hem. Hade köpt lite smått och gått till honom och dessutom gjort ett fotoalbum som han verkade uppskatta :) Älskar att göra album och tycker det är så personlig och fint! Kan nog vara en av de bästa presenter man kan ge till någon eller få, enligt mig!

Nu ska jag kolla Days som jag är beroende av (jag vet, superpinsamt att erkänna!) sen ska jag åka till jobb. Ska unna mig en stor Latte på minimjölk med Irishcoffee syrup från På Bergs som jag har blivit smått beroende av! Ni måste prova nästa gång ni är på Väla.

Sen ska jag se om jag kan hitta någon fin päls på lunchen. Tro det eller ej, men har pengar kvar på kontot, och det är bara en vecka till löning! :)


Sååå mycket bättre!

Med risk att låta som 100 år så måste jag säga att jag älskar "Så mycket bättre"! Såg precis klart 3:e avsnittet på tv4play. Ni som inte sett det måste genast gå in och kolla. För er som inte vet är det ett gäng svenska kändisar som bor tillsammans under en vecka och tolkar varandras låtar. Detta avsnittet var Petters dag och alla skulle då göra hans låtar på sitt sätt. Alla är verkat så goa och är riktigt duktiga, (förutom Christer Sandelin, hatar honom!) och min gamla favorit Thomas Di leva är ju med :)

Och... vi har inget vatten! Eller vi har kvar lite i rören men de är nästan bara så att det droppar och det är iskallt! Höll på att dö när jag tvättade av sminket! Hoppas verkligen att det är tillbaka till imorgon. Måste verkligen duscha innan jobb!

Jag längtar till jul!

Måste vara årets mysigaste tid! Älskar verkligen alla fina skyltningar, doften av kanel och saffran, julklappshandlandet och att alla är så trevliga och snälla mot varandra trots julstressen.

Denna helgen ska vi till stugan igen med Oskars familj, nästa helg åker Oskar till London med några vänner och då blir det middag och utgång för oss kvarlämnade :) Sen två helger efter det åker vi till Hamburg på julskyltning! Seeeeen ska jag börja julpynta här hemma och baka massa lussbullar och dricka glögg i mängder!
Blir även julfest hos Lousie och Sigge. Har ju missat alla andra år så ser fram emot denna! :)


Vad händer på nyår?

Haaaallå! :)

Har verkligen haft en super härlig dag! Först en go vaniljlatte på Espressohouse och lite shopping med söta syster. Efter det varm choklad på kafferepet och en skön eftermiddag med världens bästa mamma, och sen kvällsmat och mys med min fina Hanna. Det är så jag vill spendera mina lediga dagar. Inte sitta hemma och tråka för då kan man lika bra jobba!

Sen fick jag en liten surprise när jag kollade mitt konto. Pengarna för pälsen som jag beställt från asos var tillbakasatta. De har alltså på något sätt glömt skicka pälsen sen har den tagit slut, eller så har de bara tappat bort den. Så det var ju tur att jag mailat och frågat efter var min order tog vägen. Det är faktiskt helt ok för jag var ändå inte riktigt säker på om jag ville ha pälsen. Som ursäkt får jag frakten gratis på den klänning som jag beställde samtidigt + att jag får 10 pund rabatt på nästa beställning. Bra service!

Ska nog faktiskt skicka tillbaka den klänning, haha. Ja, jag vet. Jag är velig. Köpte en ny nyårsklänning idag som är mycket finare. Skönt att ha de gjort. Nu ska man bara ha någonting att göra på nyår också!

Kafferepet

Igår avslutades våra tradera auktioner och fick drygt 700 kr. Alltid något för kläder som ändå aldrig används!
Så nu ska jag se om jag kan hitta någon fin top eller två. Måste verkligen ha nya kläder!

Imorse gick vi till vårt nya favoritställe och åt frukost. Det är så mysigt där och de har verkligen god frukost!
Nu ska jag snart ge mig av till jobb, men först, lite städning!



Min päls och klänning jag beställde från asos har fortfarande inte kommit! Är över 3 veckor sen nu...
Har mailat dem så jag hoppas att jag kan avbeställa, få tillbaka mina pengar och köpa något nytt!


En sväng om Ullared.

Ååååh, jag är så trött i kroppen efter en heldag på Gekås, men har haft en jätterolig dag med mamma och Sara. Har ont i magen så mycket vi skrattat! Har fått handlat en del också. Bla en vind/regn/utochgå jacka som tom är fin, en riktigt färgglad pläd, lampa, handdukar, spel, julpynt och massa smått som nagelfil, nagellack, bodylotion, ljus och massa annat.

Kom hem så hade Oskar lagat pannkakor, mmmm... pannkakor med smör och socker. Kan inte bli mycket godare!


Chokladdoppade gubbar

Ni bara måste prova chokladdoppade jordgubbar från Pistachia!


Riktigt riktigt riiiiktigt goda!

Söta Nathalie!

Imorgon bär det av till Ullared med mamma och Sara :)

Vill ha nytt!

Jag är sååå sugen på att köpa massa nya kläder! Vill verkligen byta ut hela min garderob! Har beställt en superfin päls från asos för ca 2 veckor sen och den har fortfarande inte kommit! Känns lite tråkigt med tanke på att pengarna redan dragits från mitt konto! Mailade iaf asos men de rekommenderade mig att vänta ytterliggare några dagar! 

Säljer också lite saker på tradera. Det tar emot lite att sälja kläder som jag verkligen tycker om, men jag anväder dem aldrig. Tänker ofta att jag ska ha de på mig, men direkt när de kommer på bytar jag igen för att jag inte trivs i det. Så det är bara dumt att de hänger och tar plats i garderoben när man faktiskt kan få lite pengar för dem. Såååå, smarta jag har tänkt såhär. Det som jag får för traderakläderna ska jag käpa nya kläder för :)

Nu ska jag fixa lite här hemma sen ska jag ta mig ut härifrån. Känner mig bättre och piggare nu! Sen blir det först fika med Oskar sen med Nathalie.


Eksem

Är helt sjukt seg och trött idag. Känner mig tung i huvudet! Försökte hitta en anledning till att bara ligga hemma i soffan fram tills jag ska träffa Nathalie och nu kom den alldeles av sig själv, det började precis ösregna!

I förmiddags tog jag mig till Pålsjö och hudläkaren. Hon konstaterade att det är eksem som jag har. Hade det när jag var liten också och hon sa att det är väldigt vanligt att det kommer tillbaka i vuxen ålder, men att det  försvinner av sig själv. Ska iaf byta schampoo och testa en ny kräm. Sen sa gav hon mig en liten tröst att det ofta är människor med fin och bra hy som får eksem, och dem får också väldigt sällan acne. Vet iaf inte om jag är en av dem med tanke på att min enorma vulkan på kinden fortfarande är kvar!

Only ONLY




Haha, vilken bild! Hittade den hos sophieiaussie.blogg.se


Hard work work

Puh! Kom precis hem. Åkte hemifrån 07.30 och har jobbat ett 12 timmars pass. Är helt slut i kroppen, framförallt ben och rygg! Men är ledig två dagar nu igen och då står man ut med sånna pass ibland :)

Imorgon ska jag bjuda Oskar på frukost på Kafferepet, vårt lilla favoritställe :) sen till en hudläkare och kolla upp mina utslag, en gång för alla förhoppningsvis! Sen hoppas jag att Nathalie min lilla danska fis kan träffa mig en stund! :)



Nu Desperate Housewives!

Myggan

Det är 1:a november och jag har fått ett myggbett! Först förstod jag inte vad det var men igårkväll hittade jag myggan, sen dödade jag den! Det förtjänade den! Det kliar, är sjukt svullet och varar konstant!

Jaja, nog om det. Hade iaf en riktigt bra lördagkväll och igår när vi vaknade avslutade vi helgen med en härlig, flottig brunch på Tivoli :)
Sen gick vi en runda i norra hamnen och gröningen. Det var rikitigt konstigt väder, ganska varmt och dimmigt och sjukt fint!



Nu ska jag ut och gå, måste röra på mig. Har säkert gått upp 1 kilo den senaste veckan! Nu ska det bort!


RSS 2.0