Blir kanske en liten utgång ändå

Hej gott folk! Nu hade jag tänkt sätta på musik på de högsta, ta en varm dusch och fixa inför kvällen. Förra helgen lovade jag mig själv att aldrig mer dricka men hur många gånger har man inte sagt de och sen brutit avtalet?! Och såklart redan igår kände jag mig laddad igen och riktigt sugen på en härlig lördagkväll med lite vin. 

Hoppas ni får en fabulös (haha så corny på svenska) kväll!



Stängning!

Har precis klämt en rejäl frukost och ska snart ge mig av till jobb. Stänger ikväll och fredagar är nog de tråkigaste dagarna att stänga! Men jaja, man ska inte klaga när man nyss varit ledig två dagar och är ledig igen söndag, måndag.


Kommer inte på någon rubrik

Så skönt med sånna här dagar då man får gjort saker som gör att man känner sig fräschare! Klippte av ca 6 cm och det behövdes verkligen! Innan var det så tråkigt och slitet. Kändes som de bara hängde där och jag fick det aldrig fint men nu saknar jag såklart längden. Får se hur de serut när jag gjort vid det. Det är ju fortfarande ganska långt... och tråkgit, haha. But thats the way I like it.

Sen har jag fått en sjukt stor finne på min kind och den går inte att sminka över! Har haft den i tre dagar och den är fortfarande inte påväg att försvinna. Den är nog här för att stanna!



En sak till. Jag verkligen älskar hösten! Fyfan va mysig den är! Men behöver aldrig ha dåligt samvete över att man jobbar eller bara suttit hemma en dag för det är ändå kallt och grått ute. Jag blir alltid mer deprimerad av sommaren än hösten. Hatar att veta att alla ligger på stranden och blir bruna när man själv står man på ett mörkt och tomt köpcentra till 20 om kvällarna. Sen är bara hösten sjukt härlig på så många andra sätt också.


Dagens måsten

Är ledig idag igen, så skönt! Ska snart städa tänkte jag. Behöver verkligen moppa golvet också! Det är knappt man vill ta upp fötterna i soffan efter att ha gått i vita strumpor. Äh, de lät nog faktiskt värre än vad det är.

Efter det ska jag:

- Färga ögonbrynen
- Busa mig. För herregud vad jag är blek! Är verkligen vit!
- Göra lite ärenden
- Träffa pappa som är ledig idag
- Till Ketty och klippa mig



Dadan

Jag tror jag ska unna mig en dator. Hittade nyss en som verkar bra, och så är den fin också, och vit, haha. Det är faktiskt viktigt. Om den ändå alltid ligger framme vill man ju inte att den ska vara ful och förstöra inredningen. Fast ska kanske vänta tills mellandagsrean...


Some new stuff

Idag har jag haft en supermysig dag med min underbara syster. Först lite fika hemma hos henne, sen gav vi oss ut på Väla och shoppade (blev bla. en gosig kofta och en top) och kollade julklappar. Yes, måste ju vara förberedd ;) Efter de åkte vi och storhandlade så nu är kylen och frysen fulla igen!

Just de, har ju köpt nya stora härliga dunkuddar också.



Nu ska jag och Ogge ta vars en dalikatoboll, lite te och dela ett plopp, looooovely!

Blekfisar

I fredags gav Nathalie mig och Hanna en festsminkning. Det blev verkligen superfint, men när jag såg detta fotot på Hanna dog jag lite grann.


GhostHanna, haha.

Framhävning av kindben och käke. Och nej, såhär bleka var vi alltså inte i verkligheten, blev bara lite ljust på bild ;)

Godnatt

Nej, ska ge det ett försök till.




Redhead?

Tjenare folket.

Jag kan inte sova. Inte för att jag försökt särskillt länge men hatar att bara ligga och tänka på massa skit i mörkret, får panik då. Det är så mycket jag vill göra för tillfället så ni anar inte! De första jag ska göra är iaf att klippa mig, tänkte slopa mitt raka och klippa upp det lite, fast bara baktill och fortfarande behålla längden. Har kommit på att jag nog inte passar så bra i att ha de som jag har de nu, och den vill jag färga det... RÖTT! Godegud tänker ni säkert nu, haha. Alltså inte rött rött utan lite slingat rött. Är ganska trött på att vara blond, har ju trots allt alltid sett ut såhär. Tänkte ungefär något sådant, vad tror ni? Be honest!

 

 


Sminkning

Nu sitter jag hemma hos Nathalie och har precis blivit festsminkad och nu är det Hannas tur. Nathalie är riktigt duktig redan fast att hon inte är helt utbildad ännu. Ska visa en bild sen! :) 
Imorgon ska jag och Oskar en sväng till ILVA och köpa upp vårt presentkort sen ska jag hem till Natty med Hanna, bli sminkad igen och drika lite fördrinkar. Efter det ska vi bort till Ellis och äta och drika ännu mer drinkar. Rebecca och Sabina kommer nog också, så blir de "the old gäng!". Ska bli supermysig.

Hoppas ni får en härlig helg!

Här kommer lite bilder från Indien som jag hittade i Nathalies dator :)

 

G som i godis!

Jag är så sjukt godissugen! Jag måste ha godis!!!! Har tvättstugan också och då måste man väga upp de tråkiga med något kul, som godis. Men jag orkar verkligen inte ta mig ut i regnet för att handla och dessutom frysa ihjäl. Funderar på att baka en kladdkaka. Åh de hade varit gott! Men... då ligger den i kylen och blir uppäten och jag orkar ju inte ha ångest över att jag tryckt i mig en hel kladdkaka.



Imorgon ska jag ha godis!


Hagamannen

MORNING!

Älskar lediga dagar (vem gör inte det). Sitter i soffan, har precis klämt en mega frukost och dricker te. Ska snart fräscha till mig och utnyttja dagen på bästa sätt!

Igår innan vi somnade lyssnade vi på en dokumentär om Hagamannen. Fyfan vilket psycho! Blev så upprörd och äcklad! När man googlar honom och ser bilder på honom kan man riktigt se att han är ett svin, visst?
P3 har hur många dokumentärer som helst om mördare, ligor och annat spännande, lyssna om ni har tid!

Förresten, har snart gjort klart fotoalbumet. Här är några genom åren :)


Stugan

Har haft ett riktigt mysigt dygn i stugan. Man blir så otroligt avslappnad och lugn när man är där uppe.


När vi kom upp var det 7 grader i stugan, så vi fick tända en brasa!
Love this pic.
Vi i solen i morse.
Tjena.


tråk tråk tråk!

Var precis inne på Elin Klings blogg. Är jättebesviken, tycker hon har blivit riktigt kass! Innan kunde man kika in på hennes blogg och få lite inspiration men nu tycker jag mest hon klär sig fult, tråkigt och wannebe de stor internationella bloggorskorna. Sen skriver hon inte om något kul längre bara om tråkiga Acne och massa annat tråk! Supertrist!

Aja, nu har jag packat och gjort mat tills ikväll så vi slipper stå med de i stugan. Ska snart ner en liten sväng på stan och fixa lite saker sen ska jag nog överraska Sara på hennes jobb.

Hoppas ni får en skön helg! :)

 

 


Nämen hej igen

Hej era fishuvuden!

Sorry för superdålig uppdatering. Jag har varken haft tid eller lust och mina närsta vet varför.
Tack underbara mamma, Nathalie, Hanna och Ellis som orkat lyssna! Är så glad att jag har er! :) Men det vet ni väl?! :)

Nu sitter jag i soffan som vanligt och dricker te, haha. Är trött efter jobb som har varit fruktansvärt segt denna veckan, helt sjukt lite folk på Väla. Men nu jobbar jag bara imorgon också sen är jag ledig i helgen och då ska jag och Oskar åka till hans föräldrars stuga i Småland och bara mysa och kanske fiska :) Ska bli jättemysigt!

Och vet ni vad? Detta är helt sjukt, men jag har lyckats hålla kortet i plånboken hela veckan och inte dragit det en enda gång! Fan va duktigh jag är!!!! Måste ju verkligen snåla och spara när man är PANK och det är 11 dagar till löning!

Bild från stugan med Micke och Natty förra sommaren


Steken

Godmorgon, eller ja. Sitter fortfarande i morgonrocken och dricker te i soffan. Ska snart släpa mig in i duschen och sen bege mig till jobb. 
Just nu ligger söndassteken i ugnen och gottar till sig, ska tydligen vara inne i 13 timmar, haha. Riktigt vuxet av oss. Ska bli gott med en fet stek när jag kommer hem från jobb. Och ikväll är det ju The hills och the city, tjoho. Hoppas dagen på jobb går fort!



Från bowlingen igår. Ingen trodde nog att jag och Hanna skulle vara såå bra! ;)

Lördagsbarn

Haaaaaaalla, haha.

Nu ska jag snart fixa till mig lite, sen ska jag blanda lite drinkar till mig och Ogge efter de bär det av till Gustaf (?) där Hanna och Carle ska laga mat. Blir till att slänga i sig för sen ska vi bowla :)



Har inget mer kul att säga!
I'm out!


Yada

Sitter hemma i soffan, invirad i en go filt, har tänt ljus, läser bloggar och dricker smoothie, tror att jag ska ta en kopp te snart för det är riktigt kallt i lägenheten ikväll.
Oskar är i Malmö och firar en avklarad tenta med några öl, så jag har hela soffan för mig själv, lovely :)


Förresten:

Söta Sophie, vad gör du i Abu Dhabi? Jag som trodde du skulle till Australien haha ;) Vet du vad jag kom på häromdagen? "oooooh SOPA", "jaaaa, zoobar" haha kommer du ihåg? så jag tycker din blogg ska heta ohsopan, haha. Vi saknar dig med!

Underbara mamma, du är så rolig, det är ju du som lärt mig vara bitch när man måste! ;) haha. Pusspuss

Nathalie. UPPDATERA!!!!!








Today

Har precis gjort dstorkok. En supergod bulgursallad med lax, nyttigt och fräscht!



Har haft en supermysig dag med familjen idag, så nu har man nya krafter till jobb imorgon :)

Nu är det säsongspremiär för Desperate Housewives, en kopp te och delicatoboll... Kan verkligen inte sluta!!!

Vill bli spådd

Förresten?! Jag har bestämt mig nu, jag vill spå mig! Vet ni någon som är bra?


Myror i brallan

Måste rekommendera er att äta frukost på Kafferepet nästa gång ni är lediga! De är de som ligger på hörna mittemot konserthuset. Jättegott, jättemysigt och jättebilligt! :) haha.

Igår var jag och kollade upp prickarna i nacken och jag fick samma svar som förra gången... eksem. Jag betalade alltså för att få höra samma sak en gång till och att jag ska gå på samma salva som förra gången. Men haallåå. det hjälpte ju inte då, varför skulle det göra det nu? Får väl ta och kontakta någon hudläkare som kan ta prover och grejs.

Idag känner jag verkligen inte för att bara slöa, jag vill göra någonting! Någonting kul! Ska snart ringa Sara som är hemkommen från London och övertala henne att strunta i sina planer och träffa mig istället, haha. Sen ska jag ringa mamma och säga att hon ska ta en fika med oss eller kanske åka ut till väla och köpa en vinterjacka till moi! Tror nog att min plan kan funka :) 

Nu ska jag snart sätta på musik på det högsta och go freaky, haha. Måste göra lite övningar, vill ha en fast body!

usch va mycket skitsnack det blev nu.

Hejsvejs.

Ytligt!

Imorgon tänkte jag ta en helvård dag för mig själv. Jag och Oskar ska äta frukost på Kafferepet sen ska jag till min vårdcentral och kolla upp mina prickar i nacken som är riktigt äckliga för tillfället. Måste få bort dem! Har haft dem sen maj förra året, haha. Sen ska jag:

- Ut och springa
- Sola
- Färga och noppa ögonbrynen
- Köpa massa goda frukter

Har by the way helt ändrat mig angående mitt hår. Var ritkigt sugen på att klippa mig till axlarna innan men nu älskar jag mitt långa hår med än någonsin, haha. Får se om jag hinner ändra mig igen tills jag ska klippas.

 
Här tar Nathalie hand om mig, så mysigt! Fick superfin manikyr :)

Helgen

Äääe va dålig jag har varit att uppdatera de senaste dagarna!

I fredags var vi och åt på "Madame mustache", det var riktigt gott och trevligt. De har ju kryssmeny där nu också, de är superbra tycker jag :) Sen igår kom Hanna och Calle-Mange hit, så drack vi lite vin och spela kort sen tittade kära Michaela upp som var hemma från Norge, så himla kul att träffa henne! Efter de blev det en liten sväng på Mogwai sen Petters, haha.

Idag har jag och Ogge bara segat, ätit bullfrukost och kollat film, nu pluggar han och jag har överfört massa bilder till usb så jag kan printa ut dem och göra fotoalbum. Hade dött om datorn kraschat och alla bilder försvunnit utan att ha dem någon annan stans...

 I fredags på Madame Mustache Mina häärliga vänner! Haha!


...

Kom nästan precis hem från jobb. Det tog mig 55 minuter att komma hem med en buss som SKA ta 17 min. aaaaah. Jag hatar verkligen bussen från väla på lördagar med alla mongon som ska med. Haha nej fy! blir bara väldigt irriterad + att jag är hungrig. Nu ska iaf Oskar ner till bomb och hämta pizza till oss! :) Sen ska vi träffa Hanna och Carl och dricka lite vin.


RSS 2.0