fab nignt

kom precis hem, hat haft en FAB kväll. Sitter och kollar "the shining" världens läskigasten skräckis!!!!!!!! Fy fan va äcklig den är! Oskar lämnade mig hemma, måste sova men sitter fast framför tv:n. måste se klart bajsfilmen fast att jag är rädd som ett ÄGG! äter chips och ostbågar, måste sova, ska upp tidigt imrgon och jobba. MÅSTE SOVA!!!!!

haaaaaaaaaaaa deeeeeeeeeeeeet

bilder kommer imorgon

Loppiscykel

Idag har vi varit på loppis och köpt en cykel till Oskar, riktigt het är den. Svart och enkel, ett riktigt fynd. Fick den för 500kr. Jag (Oskar) har också fixat kedjan på min bike, så nu har vi för första gången cyklat tillsammans, haha. Vi cyklade in om olympiagrillen och åt lunch, supermysigt, kändes som när man gick i 7:an och man cyklade överallt.

Nu ska jag snart in i duschen, tänkte smörja in mina vita ben i brunutansol, det behövs verkligen! Ska också måla på nytt nagellack och sånt. Sen ska jag bege mig upp på slottshöjden till Ellis med Sophie och Hanna and drink some vine.

Näthy

Nathalie, va härligt att ni har det bra! haha nej min lilla pepparkaga, inte är du en tocke inte ;) Vi saknar dig här hemma, njut som fan av solen för här finns ingen kvar. Haha ja, party... vi får se hur jag mår, men jo troligtvis orndar vi det snäckan!

Inception

Nu ska jag och Ogge snart på bio, ska se Inception! Har hört att den ska vara sjukt bra.


Sen ska jag äta vattenmelon och kärsbär!

Louisiana

Nu har jag hämtat min underbara och saknade plånbok. Världens sötaste tjej hade hittat den, plockat med den hem och lämnat kvar allt, tom busskortet! :) Gav henne en fin flaska vin, vet inte om det räckte, men hon verkade bli glad.

Idag har jag, Oskar och föräldrarna Rönningberg varit riktigt kulturella. Först åkte vi till Helsingör, åt smörrebröd och drack några öl. Sen tog vi tåget till Louisiana sen tillbaka till lägenheten, tog ett glas rosé, mötte upp Erik och Erika (Oskars bror och hans flickvän) och sen åt vi på Bonasera! sjukt gott!

Ikväll slutar min onyttiga helg, ska ta tag i mitt liv igen imorgon. Tror jag ska börja dagen med att gå en ordentlig runda!

Loppis

Har haft en riktigt mysig dag. Jag och mamma har varit på loppis, varit i Ängelholm, i Hyllinge och ätit bakismat på donken! :) Måste bara säga, vill man kolla folk ska man åka till familia i Hyllinge. Gud, vad det finns många konstiga människor där, haha.

Detta fina påttskåp köpte jag för någon månad sen på loppis, mamma hjälpte mig att måla det för det var riktigt fult innan. Sen idag köpte jag denna ljusstake, också på loppis för 40 kr :) Tycker det blev jättefint. Har det i badrummet. Måste bara köpa någon fin handtagsknopp att sätta på dörren.



Nu ska jag och my lovah äta upp de sista ostbågarna och godiset och se film :)

 

 


Hey plånkis :)

Veeet niii?! Innan idag ringde en tjej som sa att hon hittat min plånbok utan för Bakom, på gatan?! Blev så glad att jag glömde fråga om alla kort och sånt var kvar. 




Glas i foten

Förresten! Jag lyckades också på något sätt få glas i skon igår och har skärsår i hela trampdynan! Gör riktigt ont och tror inte jag fått ut allt heller. Haha, fan vad misslyckat! 

Bye plånkis :(

Jag har sån jävla ångest! Har tappat min plånbok! :( Jag vakade tidigt imorse som jag alltid gör när jag druckit dagen efter men kunde inte somna om pga det! Det är verkligen inte hela världen, men jag hade alla mina kort, körkort, busskort med mig ut (jag vet, jättedumt). Dessutom älskar jag min plånbok :( ååååååh. Hann iaf spärra visakortet och ingen hade som tur var hunnit handla på det. Nu ligger jag iaf i soffan och äter gamla ostbågar och har tråkigt! Kan inte börja städa upp från igår heller, vill inte störa Oskar som fortfarande sover, han ska snart upp och jobba stackarn.

Hade bortsett från det jättetrevligt igår!

Typiskt mig

RÖV!... Skulle precis byta tyget på vår tavla bakom soffan. Jag har strukit tyget, lagt upp det på golvet och börjar häfta. Efter 3 klamrar tar det SLUT! Haha, jaja, tänkte jag som hade köpt nya, men det var såklart fel storlek. Så nu ligger vår jättetavla mitt i hallen och tar upp all plats!

Tror dock jag hinner springa upp på Clas Ohlson imorgon och köpa nya så får jag fixa tavlan innan folket kommer. Jag har iaf köpt nya blommor, det behövdes ska jag säga! De andra vad ganska döda! Så nu är här sååå fint ;)  


FÖRE:

EFTER:

Just de, igår fick jag suuuuperfina blommor av Oskar, Liljor, blev så glad. Jag som älskar blommor!
 

Imorgon åker Nathalie och Micke till Kreta, jag är så avundsjuk! Ha en fantastisk semetser underbara Ni! Kommer sakna mitt mää!


mongooskar

Idag har jag bil! looooovely! Det tar egentligen lika lång tid att komma till jobb iom att jag först ska gå upp till pappa och hämta bilen sen köra ut till jobb, och påvägen tillbaka ställa bilen hos pappa och gå hem. Men... Det är riktigt skönt att slippa bussen där det alltid sitter massa skrikiga barn och folk som kräker upp sin slemhosta. Sen hinner jag ju få en liten promenad i det underbara vädret innan också :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen äta min goda frukost och kolla på days, haha jag är besatt!

Denna bilden är nog den roligaste jag sett på Oskar. Han ser ut som en som aldrig kunnat gå men äntligen får stå upp. Kolla så smala hans ben ser ut, armen och de nöjda ansiktet! HAHAHAHAHA!
Oskar vill döda Nathy med elracketMicke hjular

Kollan

Just nu tvättar jag och såklart är det fint väder idag när jag jobbar och ska bli lika fint väder imorgon (då jag också jobbar). nej, jag är inte bitter ;) Jag behöver ju verkligen solen och mer färg! Låt det bli fint väder i helgen då jag faktiskt är ledig! :)

Igår var vi i Kollan och åt, det är alltid lika mysigt att vara där, man blir så avslappnad och lugn! Vi var där till 00.30 och vi satt ute nästan hela tiden!

 mamma och oskar som plockar smultron

Myggan

OBS! Läsning för dig som inte har något bättre för dig, det är inget intressant!

Kom nästan precis hem från en repris på förra veckans grillning. Var i rydebäck, grillade och sånt gott. Sist vi var där skulle vi ta ett kvällsdopp, åkte ner till stranden och precis när vi skulle hoppa i började de ösragna, åska och blixtra så vi sket i det, så idag tänkte vi faktiskt skulle bada. När vi hoppar ur bilen inser vi att det är ganska kalla vindar, haha. Gick ut på bryggan och frös som fan. Ville verkligen inte bada, och de gjorde vi inte heller, bara Micke, haha.
Sen har jag nog sett världens största mygga idag! Sjukt äcklig, jag trodde först det var en pappa långben! Tänk då så stor den var!      Den dog. 

Imorgon är både jag och Ogge lediga, blir förhoppningsvis en dag på stranden :)


Pigg och kry

Idag mår jag såååå bra. Underbart! Det är ombytta roller här hemma. Jag är superpigg och glad medan Oskar är seg, trött och tyst, haha. Inte för att jag är det annars, men jag brukar liksom inte komma igång förrän fram mot lunch.

Hade en riktigt härlig kväll igår. Vi grillade, drack vin och hade bara jättetrevligt! Tack för igår tjejer! :)



Nu ska jag snart till OOOOONLYYYYY!

Grillkväll på Gustavslund

Hej fissar!

Nu ska jag snart iväg till Hanna på grillkväll med Nathalie och Alexandra. Hoppas på en kanonkväll, men det blir det alltid! ;) kanske ses ute.


Sofiero

Tjabba... Haha så jävla fuuuult!


Igår var jag och Oskar lediga, tyvärr var det ganska dåligt väder så vi gick en runda på stan, lunchade och så. Hade ju egentligen velat ligga på stranden och prässa, men men. Sen gick vi och hyrde film, en ganska dålig, haha, men vi hade en riktig goedag. På kvällen var vi på Sofiero med Sara, Richard, pappa, Anette och hennes dotter Emma. Hade rikig tur med vädret, det sprack upp och blev varmt lagom till dess. Det var ju inte direkt några av mina favoritartister (Amanda jenssen, the sounds & the ark) men det är bara så mysigt att bara sitta där, kolla folk och äta gott :)

Börjar jobba 13 idag men ska åka ut till farmor och farfar och hälsa på innan. Länge sen jag var där och farmor mår ganska dåligt :( ska bli kul att träffa dem!

 Haha, två mongon i bakluckan påväg hem

bråttom

Nu har jag bråttom och ändå är jag sån nörd att jag sätter mig här. Kom precis hem från Gröningen och ska snart in i duschen. Sen ska jag möta upp Oskar på hans jobb, så ska vi äta grillbuffé på Mölleexpressen. Ska bli så sjukt gott! Ja, det blev inget Båstad för vår del, vi pallade helt enkelt inte, haha ;)

Var på poolparty hos Nicole igår, supertrevlig kväll men idag har jag mått skit, värmen har ju inte direkt hjälp till heller.

jadajada...
Ha en trevlig kväll!

Sommar

Gott folk! Idag har jag varit ledig, så underbart!
Jag och mamma lunchade på Hampan, sen gick vi till stranden, åt massa god frukt och BADADE! Ruuuskigt skönt i vattnet.

Nu har jag lagt en fläskfilé i marinad och gjort en potatissallad för snart blir vi hämtade för grillkväll och förhoppningsvis kvällsdopp!

Imorgon blir det jobb, sen poolparty! :)

HA'DE! 

GBG

Vi har haft en underbar helg i Göteborg. Vi kom upp vid 10 i löradags, gick direkt ut på stan för att shoppa. Jag som absolut inte skulle köpa något mer än bara precis det som jag verkligen behövde kom ändå hem med några härliga påsar :) men jag fyndade verkligen! De gjorde vi alla, kan ju inte bli bättre?! ;) 

Vi satt på mysiga uteserveringar och drack rosé, var ute och åt god mat, festade, tryckte i oss för mycket hotellfrukost och massa mer. Vi har haft väldigt kul och skrattat mycket! :)

på väg uppNathalie och hennes sexiga råtta :)Hamnade i bilkö på väg hem...Min shopping :)

Göteborg

Imorgonbitti åker vi till Götet. Ha en underbar helg! De ska ju bli riktigt najs väder :)


ögonbrynen

Hola.

Har precis färgat ögonbrynen, de bleks så snabbt nu på sommaren och jag älskar ju när mina är stora och mörka! :) Innan skulle jag noppa dem, men vi har så sjukt dåligt ljus i lägenheten så jag sprang ut i hissen för att se bättre med pincetten i högsta hugg, haha! Nu sitter jag här i soffan, insmord i massa goda krämer! Förresten, vet ni vad jag älskar? När man varit på stranden, går hem, sätter på lite bra musik, duschar, smörjer in sin och gör sig redo för en härlig kväll med vin och vänner. Är det inte sommar? Så luktar det bränd hud blandat med aftersun! Haha. Så jävla gott!

Nu ska jag kila ner i tvättstugan sen ska jag börja packa inför Göteborg :)

BRÄND!

Fyfan, jag är en burnad kräfta! Haha, jag har så jävla ont, MEN jag får skylla mig själv, smorde inte in mig någonting igår och den svenska solen tar verkligen mer än man tror.

Igår låg vi på gröningen hela dagen, sen var jag på "smyckes och sandalett party" på Eskilsminne. Jag köpte ett jättefint ljusrosa armband :) Sen på kvällen blev de ju komikerkväll på tivoli. En riktigt skön ledig dag.

Idag har jag jobbat med kära Sophie, dagen har bara rusat förbi, sen imorgon jobbar jag med Elliiiiiz, då ska jag få höra massa zkvaller och hemlizar om roskilde ;)

Nu ska jag vara en riktigt fruga och laga lite mat till mig och fisen.


Där ser ni lite av bikinilinjen som är mycket värre i verkligheten :(
 
Haha, min hand ser helt mongo och stor ut.
skitdålig bild, men men ni ser lite iaf!

blablabla

Haaaaj.

Jag har lite ångest. Jag har inte fixat min cykel ännu. 1, jag har inte haft tid och idag vill jag inte slösa bort min lediga dag på att lämna in den. 2, jag pallar inte lägga 500 (kan definitivt bli mer) för att de ska fixa kedjan, ekrarna och växlarna (som verkligen behövs de också). Ja, den får väl helt enkelt stå och rosta sönder tills jag känner att jag har tillräckligt mycket pengar, vilket jag aldrig tror jag kommer känna, haha.

Idag ska jag, Naddy och Hanna till gröningen eller något, ska bli riktigt skönt, min första riktigt soldag på året! Jag är nog blekast i stan, men måste ju börja nånstans. Sen ikväll blir det käk och komikerkväll på Tivoli. De senaste två åren har vi varit där några kvällar per sommar. De är "nya" komiker som kommer dit så sitter man ute, tar något att äta eller dricka och lyssnar på va de har att säga. Ibland är de riktigt roliga och ibland riiiktigt tråkiga, man tycker så synd om den. Ingen skrattar och man ser hur stressade de blir. Pinsamt, haha!.

Här kommer lite bilder från förra veckan.

 Söta Hanna i torsdags Sassy, Oskars föräldrars hund när hon är liten valp, så liten!
 Sassy nu, haha lite större.
 Sixten, Oskars bror Erik och hans flickvän Erikas hund. Så go!



Min helg

Gooomorr'n!

Hoppas ni har haft en bra helg!
Min har varit väldigt lugn. Fredags jobbade jaf till 20.15 sen åkte jag och Oskar till Olympiagrillen och åt pär i viken köttbullar ;) sen bara hem och mös. Lördags jobbade jag till 15 sen åkte vi till Lund och grillade och igår var det konfirmation i Blekinge. Efter det var de middag i trädgården och som tur är fick jag lite färg, de behövde jag verkligen!

Nu ska jag berätta om mitt största I-lands problem för tillfället. Jag HATAR hinnan som sitter mellan ägget och skalet! Om man inte får bort den går det knappt att skala och all vita försvinner, sjukt irriterande! haha.

Är någon ledig på onsdag? Det ska bli bra väder och jag vill verkligen till starnden och steka! :)

Nu väntar jobb!


förbannat

Kom precis hem från jobb, hade kort pass idag, så skönt! Sitter på balkongen nu och försöker få lite färg. Oskar slutar om 20 min så då ska vi bege oss ner till Lund och fam. Rönningberg.

En annan sak:
Igår när jag var påväg till jobb var jag så nöjd att jag bestämt mig för att cykla, lycklig och extremt bakis sitter jag och njuter av den friska luften när plötsligt kedjan hoppas av! "Förbaaaaaaannat" tänkte jag! Jag som är så sjukt dålig på allt sånt med cyklar och grejer! Så jag fick ställa cyklen och hoppa på mitt hatobjekt, bussen...

Hoppas ni får en härlig lördag!

 coolingarna på midsommar

bakis...

Godmorgon.

Idag mår man som man förtjänar. Det snurar verkligen i min skalle. Varför kommer man alltid på dagen efter att man nog skulle hoppat över det där sista glaset?

Hanna och jag satt på balkongen, drack vin, lyssna på musik och snackade hela kvällen, riktigt mysigt!
Senare drog vi ner till Beach Club, där var sjukt mycket folk och jättetrevligt!

Idag ser jag att jag har fått riktigt bra linjer från gröningen igår, haha. Man tror ju inte att solen tar när det fläcktar! Man vill ju gärna steka!
Nu ska jag äta frulle sen ska jag nog cykla till jobb så jag frisknar till lite ;)

ledig!

Kom precis hem från Gröningen :) åkte dit vid 2, oskar slutade jobba då, så vi har bara varit där i drygt 2 timmar. Men jag blir så lätt uttråkad, haha. Innan dess gjorde jag det jag tyvärr brukar göra när jag är ledig, STÄDA! Men det är så skönt när det är gjort! Handlade gjorde jag med. Ja, jag är så duktig ;)

Senare kommer Hanna hit, vi ska äta gott och dricka lite vin :)
Nu, dusch!

Förresten, måste ju berätta en sak, har cyklat till och från jobb nu några dagar. Tar ca 35 min dit och 25 med :) Riktigt skönt när man jobbar långa pass när det är fint väder att ändå få lite sol och motion.


 cykelvägen till väla

RSS 2.0