Nu har jag skaffat årskort!


jag ska ha...

När jag blir vuxen ska jag ha ett hus med inglasad veranda. Så himla fint!



klon

Älskar detta halsbandet som jag köpte på H&M i fredgas. Ett riktigt fynd också, endast 50 kr :)


Supermysig helg!

I fredags efter jobb åkte jag hem och packade väskan för att senare bli hämtad av Nathalie och Hanna för en natt i Arild, i Carls mammas hus. Väl där väntade Oskar, Carl och Micke med mat och vin :)
Hade en jättetrevlig kväll, sen sov vi alla över där. På morgonen bjöds det på bullfrukost innan jag blev körd till jobb. Finns det något bättre än frukost tillsammans med dem man tycker om?



Hade en ganska hektisk dag igår på jobb sen blev det en lugn kväll med räkor och chokladdoppade jordgubbar tillsammans med Oskar :)

Träning

oj vad dålig jag är på att uppdatera!

Idag har Actic öppet hus, så ska dit på provträna med Nathalie. De blir två pass, och jag är riktigt taggad :) Vill verkligen börja träna nu! Men jag vaknade med huvudvärk i morse, så får nog ta och brygga mig en till stor kopp kaffe så att jag piggnar till, sen ska jag se vad jag ska ha på mig på tärningen. Köpte faktiskt nya träningsbyxor i fredags som måste invigas :)

bebis

Igår fick Kim sin lilla bebis. Ser så mycket fram emot att få träffa henne. Sprang bort på lunchen och köpte bebiskläder, och herregud vad mycket söta och fina kläder det finns, och så små dem är! Jag kunde inte köpa den minsta storleken för tänkte att "nej men så liten kan man inte vara!" Men jo, tydligen!
Jag visar kläderna när Kim fått dem.
Rosa paket såklart.

Godmorgon :)

Solen skiner och jag har varit vaken i ett par timmar nu. Varför? Jo, jag tvättar. Min absoluta favoritsysselsättning!
Haha, nej så dum i huvudet är jag faktiskt inte!
Jag bokar nästan alltid tvättid på morgonen, de är så skönt att sen ha hela sin lediga dag till annat och att det är skönt att komma upp i tid, fast att jag alltid ångrar mig när klockan ringer alldeles för tidigt...


Nu har jag precis bryggt en kopp kaffe och skummat ordentligt mycket varm minimjölk :)

dagen

Har precis kommit hem från en mysig fika i Norra Hamnen med Natty. Det var alldeles för länge sen vi tog en fika sådär mitt på dagen. Beror ju såklart på att hon går i skolan och att vi bara träffas på helgerna, och då blir det mer alkohol än kaffe... :)

Ikväll blir det bio, True grit :) tjoho!

Vill ha sommar. Del6


Vi har pratat om att köpa biljetter till Robyn som ska spela på Sofiero i sommar. Inte så mycket för att se henne, tycker egentligen inte särskilt mycket om hennes musik, utan mest för att det är en så mysig tradition. Titta på folk och dricka vin och ha picknick! :) Brukar oftas vara otroligt bra väder just de dagarna också! :)





 


Jag vill se


hårinpackning

Nu ska jag hoppa in i duschen, hade egentligen behövt sola, men har inte riktigt tid, så tänkte smeta in mig i BUS så att jag får liiite färg iaf. Ska även testa denna hårinpackning. Senast jag gjorde de var nog i 7:an eller 8:an. Haha, så mycket vårdar jag mitt hår. Men nu är det dags igen!


lovely lördag

Vilken skön dag det har varit idag! Vaknade av solsken och doften av goda bullar! Efter det gick vi ner till värmebänkarna i Norra hamnen, satt där i över en timme, sen blev det en runda på stan. Nu har vi precis fikat här hemma och snart ska Oskar iväg och träna. Efter det beger vi oss hem till Micke och Nathalie. Har gjort en liten gottepåse som ska tas med till dem!

Hoppas ni får en mysig lördagskväll!

Watch it

Gott folk!

För någon vecka sen fick jag ett erbjudande. Ett väldigt kul och spännande erbjudande.
Jag blev erbjuden ett jobb! Inget jobb som jag har sökt, har inte ens haft en tanke på att byta arbete men när jag fick berättat för mig att dem sökte mig personligen, och fick mer information, kunde jag absolut inte tacka nej. Väldigt smickrande! :)

I tobaken mellan H&M och Gina Tricot på Kullagatan ska det, den 2 april, öppna en butik som kommer att heta Watch It! En butik som kommer att sälja klockor, smycken, solglasögon, sjalar och väskor med märken som CK, DKNY, Fossil, Kyboe, Michael kors, Friis & Co, Bijoux by us, Tokyo Jane, Lilly of Sweden mf.

Detta betyder, förutom en ny, otroligt rolig utmaning, att jag får betydligt bättre arbetstider, inga "sena" kvällar och inga söndagar, väldigt nära till jobb, ingen pendling, och att få arbeta med accessoarer, som jag älskar!
Så nu hoppas jag få se er där och att ni kommer att handla massor! :)
Idag sa jag upp mig från mitt nuvarande jobb på ONLY. Har trivts väldigt bra där och kommer att sakna alla!
Men nu är jag redo för nästa steg :)

Godnatt

Imorgon ska jag berätta en hemlis för er!

Jag är...

besatt av...
Sjukt bra!

Hårbollarna

Nu ska jag strax hem till mamma och hälsa på dessa små fisarna.

MillieJasta. A.k.a Jösen

Men först på schemat... dammsugning...

<3

Alla hjärtans dag efterrätt. Jordgubb/chocklad fondue :)




från lördagen




Tack E&K för en jättekul kväll! :)


Jag vill ha sommar! Del5

Jag vill ha midsommar!


Alla hjärtans dag!

Glad alla hjärtans dag mina underbara vänner och familj!
Glöm inte att ge en extra kram till den du tycker om!
Oskar fick en ny liten plånbok av mig redan igår då vi bytte paket, hans gamla var så sliten!

Jag vill ha sommar! Del4



Jag vill komma hem efter en skön dag på stranden med salt i håret och se att bikinilinjen blivit tydligare! Sen göra vid sig för en kul kväll med vännerna!


i hjärtegåva

Har spanat på dessa skorna nu ett tag och har varit orolig att de skulle vara slut när jag får min lön. Tycker att dem är jättefina och om det är något jag älskar är det skor! Och idag när jag kom hem fick jag dem i alla hjärtans dag/hemligheten som jag ännu inte kan berätta-present av Oskar! Jag blev så himla glad!
Fick dem idag då vi knappt hinner träffas imorgon! :(

Vill ha sommar. Del3

Jag vill ha grillat, smultron på strån och drinkar på balkongen!


Tonight

Ikväll blir det fördelsedagsfest hos Erik och Ketty. Ska bli kul att träffa alla, var ett tag sen sist. Blir nog några glas vin sen hoppas jag på några till i stan. Öppnar imorgon bitti, så mer än så blir det nog inte...





Bilder från förra årets inflyttningsfest hos E&K


Vill ha sommar. Del2



Jag vill kunna sitta på uteserveringar och dricka rosé!


i'm out

Testade att locka det lite grann och blev ganska nöjd ändå :) får väl se hur länge lockarna håller. Ska ut i regn och blåst nu. Seee yaaaa!

nu så

Nu har jag tidsinställt en massa inlägg så nu kommer de hända lite mer här iaf de närmsta dagarna :)


Har precis ätit värl...

Har precis ätit världens godaste salami-brie mackor och kollat Herkules, haha. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen se om jag kan göra något kul med mitt hår! Ikväll bär det av till denna donna med Hanna och Nathalie :)


En bild från en herrans massa år sen. :)


Okej... Jag saknar mitt långa hår!



Vill ha sommar! Del1

Vilket skit väder det är. Regnar för fullt och är alldeles grått ute... Längtar så till sommaren!



I know

Förlåt, jag vet att bloggen är så tråkig för tillfället. Som jag skrivit innan kan jag inte lägga in bilder då vår gamla dator inte går att starta och jag fattar inte hur man gör på vår nya! Haha. Ska be Oskar hjälpa mig så fort han kommer hem från skolan :) Håll till godo people!

PS.

Snart är det klart! :)

Acqua di gioia by armani

Denna parfymen ska jag köpa nu i dagarna! Jag har jätte svårt för att hitta parfymer som luktar gott på mig utan att jag får huvudvärk. Så när jag väl hittar någon jag tycker om måste jag slå till. Superfräsch nu till våren och sommaren också :)
Nu blir det storhandling sen beger vi oss ner till Lund en sväng :)

morgondagen

Imorgon bitti kommer Kim hit på en go bull-frukost! Hon ska ju ha sin bebis närsom så jag håller tummarna för att den kommer imorgon, så att jag får se henne först, haha! Sen ska jag iväg till jobb och när jag kommer hem är förhoppningsvis Oskar hemma. Ska bli såååå skönt att träffa honom! :)

jag är kluven. vet inte åt vilket håll jag ska gå?!


Godnatt


Min helg

I fredags efter jobb kom Hanna och Kristin hit, vi åt hämtemat och hade en riktigt mysig kväll, precis som förr! :) Det blev en lugn kväll med tanke på att vi tidigt dagen efter skulle åka till Malmö.

Mamma, Sara och jag hade en riktigt mysig och rolig lördag! Vi skrattade så att vi kissade på oss (bokstavligt talat, alla tre, haha, fast bara någon droppe!). Vi tre har alltid så kul! Shoppingen flöt på ordentligt och jag fick köpt 4 toppar, en kofta, en poncho och tre örhängen, vilket jag verkligen behövde! Så nu är man ordentligt pank och det är ju bara 3 veckor till lön, men det är det värt! :) På kvällen blev det middag, vin och melodifestivalen.

Idag har spenderats som en söndag ska spenderas. Promenad, fika och en massa bilåkning till ställen som man aldrig besöker. Middag hos mamma idag igen och har även hunnit sola. Japp, måste ha liiite grundfärg till Oskar kommer hem. Nu sitter jag i soffan, insmord i brun utan sol i min gosiga morgonrock, dricker te och kollar film.

Imorgon är det jobb som gäller igen. Och nu är de bara tre dagar till Ogge kommer hem :)

Stylisterna

Har precis kollat klart senaste avsnittet av stylisterna som går på kanal5.se. Underhållande och kul! Vissa är så dåliga och tråkiga att man nästan tror att jag hade kunnat göra ett bättre jobb! Haha, eller?
I morgon har jag gottepasset på jobb. 9.30 till 16.00. Nu har jag ju äntligen lärt mig att koka kaffe och har även köpt mini mjölk till jobb, så nu kan jag njuta av en god kopp innan öppning. Nästan så att jag längtar, haha!

I morgonkväll kommer Hanna (Nathalie) och Kristin hit på middag och något (några?) glas vin. Ska bli jättemysigt! Har inte träffat Kristin på väldigt länge så vi har mycket att ta igen och uppdatera. Det blir nog hyfast lugnt ändå för på lördag åker jag, mamma och Sara till Malmö för att shoppa! Blir en heldag á la Rasmusson girlsen med middag och mys på kvällen, precis som förr! :)

Nu ska jag krypa ner i sängen! Fryser så mycket nu när Oskar inte är här för att värma mig, så sover tom. med tjocka strumpor på. God natt!

Crisp'n Light wellness

Nu har jag precis tvättat bort sminket, hoppat i myskläder, tänt ljus och tagit fram en ny nyttig favorit. Köpte det egentligen som knäckebröd men mättar typ ingenting. Smakar som rån och är riktigt luftiga och krispiga :) Skivar lite banan på, och voila! Te till såklart! :)

I morse var jag och Sara ute och gick ca 8 km sen jobbade jag ett stängningspass på de, så nu är jag riktigt mör i benen, tror jag kommer somna riktigt gott i natt. Och vet ni? Om en vecka precis, kommer Oskar hem! :)

Fast och fin

Nästa löning ska jag träningskort på Actic. Vill faktiskt börja träna nu inför sommaren. Tänkte att jag skulle börja med ett 10 kort, och om jag trivs och går hyfsat ofta köper jag nog månadskort. Jag vill bli fast och fin till sommaren! Och om jag lyckas ska jag unna mig en fin bikini!


RSS 2.0