Hemma igen

I´m back!

Kom hem igår efter en fantastisk helg på Island. Vi fick drygt 3 hela dagar i Reykjavik. När vi landade var vädret precis så som man hade föreställt sig, grått och regningt. Vi bestämde oss för att ta taxi direkt till Blue lagoon, en stor varm källa med spaanläggning och resturang. Riktigt skönt och mysigt. Sen åkte vi in till stan och vårt härliga hotell för att göra vid oss. På kvällen mötte vi upp brudparet för champagne på hotellet, middag och mojitokväll! Drack supergoda blåbär och mango mojitos!

På fredagen hade vi fint väder så då åkte vi iväg till en stor gård med ca 200 hästar för att rida. Jag och alla andra tyckte de var härlig men Oskar var inte lika imponerad, han tyckte det kändes som någon sparkade honom mellan benen, två timmar i sträck, haha. Sen fick han den tröttaste och segaste hästen, min var riktigt pigg!

Lördagen var det regn igen, så vi åkte till ett shoppingcentre innan bröllopet som inte började förrän 17. Vi alla träffades för lite vin och repetition av talet som vi skulle hålla tillsammans, sen åkte vi till kyrkan. Cermonin hölls på isländska så vi fattade inget, haha. Men den var jättefin och brudparet var så fina!

Efter det åkte vi till festen, tror vi var ca 150 gäster. Åt, drack, (fri bar, I love, haha) minglade och dansade hela kvällen. Sen bjöd Sibba och Olafur på extravagant bröllopsvalls, såklart ;) haha.

Så för att summera har vi haft en riktigt bra helg!

Nu har jag precis varit på personalmöte på Only och ska snart packa upp, städa, handla och lite sånt kul...

 Blue Lagoon

  Johanna, Emelie och Sibba

 Irene, jag och Sanna

 Oskar, Mathias, Olafur, Christoffer, Felix






 Hela gänget innan bröllopet







 Vårt "tal", dansade och sjöng

 Alla fick vars en present

 Bröllopsvalsen


Kommentarer
Postat av: Nathalie

Det ser ju helt fantastiskt ut i den "blue lagunen" åhh! fuuusk! ni ser verkligen ut att ha haft det super kul :D jätte fina var ni också för den delen! aviiiis..! hihi.. kul att se dig idag sötnos :D hörs och ses kanske på lördag då! PUSS :D

2010-06-14 @ 20:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0