bilägare

Just det... Oskar har köpt bil! TJOHO!

Nu kan vi äntligen hitta på kul saker när vi är lediga och är inte alls lika begränsade! En söt liten mini bil blev det, perfekt till oss! Ska hämta den imorgon! :)

Kommentarer
Postat av: Hanna

besviken över gålig uppdatering :P vill se en bild på bilen :)

2011-03-21 @ 08:45:19
Postat av: jonna

Hej!

Jag brukar lösa din blogg och tycker den är väldigt bra :)

Såg nu att din kille köpt bil. Har nu en fråga om inte ni har typ gemensam ekonomi? För ni bor väl ihop och har gjort det ett tag?



Tack för en bra blogg och hoppas allt går bra på ditt nya jobb! :)

2011-03-21 @ 19:01:04
Postat av: Josefin

Va kul att du gillar den! :)

Nej, vi har inte gemensam ekonomi. Ser ingen mening med det sålänge vi inte är gifta eller har barn! Tror tyvärr bara att det hade skapat massa onödiga konflikter. Ja, vi bor tillsammans sen 3,5 år :)



2011-03-21 @ 19:27:02
URL: http://jamenjosefin.blogg.se/
Postat av: Jonna

Det har du alldeles rätt i att det säkert blir! Men har ni typ ett gemensamt konto för möbler och så? Jag vet ju hur vi tjejer är, om man hittar något fint så köper man det! :) Jag och min pojkvän letar nämligen lägenhet så alltid bra med lite tips och så.

2011-03-22 @ 18:51:25
Postat av: Josefin

Vi har gjort så att den ena har köpt t.ex. soffan och den andra matbordet. Vi tycker det är lättast så. Man vet ju aldrig hur det blir vid eventuell seperation. Då blir det enklast att ta det som man själv betalat. Sen blir det för det mesta att jag köper kuddar och sånt smått då jag oftast vill ha nytt! Oskar hjälper gärna till att betala om jag ber om det, men det gör jag nästan aldrig :) Tror att det gämnar ut sig i längden + att han inte vill ha mer smått skit hemma, så känns bäst att betala själv, haha.

2011-03-23 @ 18:45:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0